Чоловік подав позов проти 8-разового учасника Матчу всіх зірок НБА за сексуальні домагання

Чоловік подав позов проти 8-разового учасника Матчу всіх зірок НБА за сексуальні домагання 1 - basket.com.ua

Чоловік на ім’я Стівен Харпер подав до суду на восьмиразового учасника Матчу всіх зірок НБА Двайта Ховарда за сексуальні домагання.

Харпер стверджує, що Ховард здійнив над сексуальне насильство. Баскетболіст відкинув ці звинувачення, але визнав, що вступав у сексуальні стосунки з обвинувачем за взаємною згодою.

Згідно з судовими документами, Харпер стверджує, що у травні 2021 року він відправив Ховарду номер свого мобільного телефону прямим повідомленням у соціальних мережах. Двайт відправив у відповідь смс на цей номер і сказав Харперу, що йому подобаються “дивні” речі. Харпер стверджує, що Ховард також попросив надіслати фотографії відвертого змісту.

Ховард визнав, що в період з травня 2021 по липень 2021 він і Харпер обмінювалися текстовими повідомленнями, “деякі з яких містили відверто сексуальні матеріали, такі як фотографії та відео”. Ховард також визнав, що мав особисту зустріч з Харпером.

У своєму позові Харпер стверджує, що він прийшов до Ховарда додому і Ховард здивував його, представивши чоловіка на ім’я “Кітті”. За словами Харпера, Ховард у текстових повідомленнях запропонував Харперу зайнятися сексом утрьох, але він відмовився. За словами Харпера, Ховард і “Кітті” почали робити сексуальні дії, але Харперу було не по собі, і він не хотів брати участь у них.

У цей момент, за словами Харпера, Ховард без згоди торкнувся статевого органу Харпера і почав здійснювати з ним статевий акт.

“Містер Харпер перебував під страхом неминучого тілесного ушкодження, коли його притиснули до землі і змусили залишатися на місці, поки відповідач продовжував сексуальне насильство над ним”, – йдеться в позові.

За словами Харпера, Ховард зупинився, коли зрозумів, що Харперу це не подобається. У позові Ховард звинувачується в нападі, нанесенні побоїв та навмисному заподіянні душевних страждань.

У своїй відповіді Ховард визнав, що він чіпав і Харпера, і “Кітті”, але “всі троє погодилися чіпати один одного і вступати в сексуальні відносини за взаємною згодою”. Ховард вимагає, щоб позов було відхилено.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2698

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.