“Денвер” проти “Лейкерс”, “Голден Стейт” приймає “Фінікс”: прев’ю матчів НБА 25 жовтня

"Денвер" проти "Лейкерс", "Голден Стейт" приймає "Фінікс": прев'ю матчів НБА 25 жовтня 1 - basket.com.ua

«Денвер» – «Лейкерс»
Початок: 2:30

«Денвер» у минулому сезоні вперше в своїй історії став чемпіоном НБА. «Наггетс» на шляху до титулу в фіналі Західної конференції без проблем обіграли «Лейкерс» (4:0). Команда Майка Мелоуна сподівається захистити звання найкращої команди ліги. Лідер «Наггетс» Нікола Йокич має реальні шанси виграти третю нагороду MVP за чотири роки. Сербський центровий пропустив чемпіонат світу з баскетболу, щоб відпочити після минулого сезону і краще підготуватися до нового. На цьому турнірі також не грав канадський захисник Джамал Мюррей, який рік відновлювався після розриву хрестоподібної зв’язки і зараз готовий допомагати «Денверу». Ключові рольові гравці чемпіонської команди Майкл Портер, Кентавіус Колдвелл-Поуп і Аарон Гордон залишилися в складі, тому амбіції «Наггетс» на захист титулу слід сприймати всерйоз.

«Лейкерс» можуть занести собі в актив минулий сезон, незважаючи на розгромну поразку від «Денверу» в плей-офф. «Лос-Анджелес» мало хто очікував побачити в фіналі Заходу. 38-річний Леброн Джеймс проведе 21-й сезон в лізі. В новому чемпіонаті головний тренер «Лейкерс» Дарвін Хем збирається давати йому більше відпочинку. Ентоні Девіс повинен взяти на себе підвищене навантаження, хоча здатність зробити це під питання, враховуючи його схильність часто травмуватися. Очікується крок вперед від Остіна Рівза, Д’Анджело Расселла, Джарреда Вандербілта і Руї Хачімури. «Лейкерс» підписали якісних вільних агентів Торіна Прінса та Крістіана Вуда, які повинні підсилити глибину складу. «Лос-Анджелес» готовий боротися за плей-офф і можливо, за титул, хоча команда Хема не виглядає надпотужною на фоні діючого чемпіона «Наггетс». В матчі-відкритті перевагу можна віддати господарям, які мають хороші шанси продовжити вдалий відрізок особистих зустрічей проти «Лейкерс».

«Голден Стейт» – «Фінікс»
Початок: 5:00

«Голден Стейт» в міжсезоння виміняв досвідченого 38-річного розігруючого Кріса Пола, віддавши «Вашингтону» Джордана Пула. Номінально «Ворріорз» стали сильніше, хоча ще невідомо, як Пол зможе вписатися в команду. Кріс за попередні 18 сезонів в лізі жодного разу не виходив з лави запасних. Головний тренер «Голден Стейт» Стів Керр повинен вирішити, яким чином використовувати ветерана. У передсезонних матчах Керр з перших хвилин випускав на паркет Пола, Стефена Каррі, Клея Томпсона, Кевона Луні та Ендрю Віггінса. В матчі з «Фініксом» Пол, скоріш за все, також вийде в старті, оскільки важкий форвард Дреймонд Грін досі травмований. В міжсезоння «Ворріорз» не домовилися про продовження контракту з 33-річним Томпсоном, що потенційно може негативно вплинути на його мотивацію. До «Голден Стейт» залишається багато питань, але команда Керра не повинна мати проблем з виходом у плей-офф і буде становити серйозну загрозу для контендерів.

«Фінікс» в даний момент вважається головною суперкомандою НБА. Склад «Санз» поповнив атакувальний захисник Бредлі Біл. Кевін Дюрант та Девін Букер можуть розраховувати на підтримку сильного скорена, хоча їм ще доведеться розібратися, як розподіляти обов’язки у нападі і ділити м’яч. За Біла «Фінікс» віддав Кріса Пола, який транзитом через «Вашингтон» опинився в «Голден Стейт» і буде дуже вмотивований в матчі проти колишньої команди. Головна втрата «Санз» в міжсезоння – центровий Деандре Ейтон, обміняний в «Портленд» в рамках тристоронньої угоди з «Мілвокі». Замість нього в складі «Фінікса» є боснійський бігмен Юсуф Нуркич. За даними деяких інсайдерів, Нуркич зі своїм набором навиків подобається головному тренеру Френку Вогелю більше, ніж Ейтон. Склад рольовиків «Санз» сильно змінився. Не можна однозначно стверджувати, що в гіршу сторону. Ерік Гордон, Кейта Бейтс-Діоп, Грейсон Аллен, Юта Ватанабе та інші здатні принести не менше користі, ніж їх попередними. «Фінікс» – один з головних претендентів на титул у новому сезоні, але це не гарантує легкої прогулянки команді Вогеля у стартовому матчі з «Голден Стейт».

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2566

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.