Збірна Франції роздумує над поверненням до складу гравців, які виступають в РФ

Збірна Франції роздумує над поверненням до складу гравців, які виступають в РФ 1 - basket.com.ua

Збірна Франції може повернути до свого складу гравців, які зараз виступають за російські клуби. Про це повідомив президент Федерації баскетболу країни Жан-П’єр Сьюта.

“Гравці, які грають у РФ, на сьогоднішній день не можуть бути запрошені до національної збірної. Однак усе може змінитись. Вирішенням може стати закінчення війни в Україні, але це також може статися внаслідок глибокого роздуму на рівні Міжнародного олімпійського комітету та Міністерства спорту.

Ми не можемо самостійно розвинути цю тему, але ми розглядаємо всі типи рішень, які можуть дозволити запросити цих гравців. Тому ми працюватимемо над цим політично і подивимося, що можна зробити і що буде прийнятним щодо України, яку ми рішуче підтримуємо”, – сказав він.

За російські клуби грають Тома Ертель, Луї Лабейрі, Адрієн Моерман, Лівіо Жан-Шарль та Амат М’Байє. Всі вони мають досвід гри за збірну Франції.

0

Автор публікації

Офлайн 32 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8705

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.