Михайло Переверзій: “Рівному” не вистачає бігменів”

Михайло Переверзій: "Рівному" не вистачає бігменів" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Рівне» – «Черкаські Мавпи»

Андрій Агафонов, центровий «Черкаських Мавп»:

– Враження чудові. Матч дуже важкий. Симпатизую команді з Рівного. Максимальна повага до їх тренера і президента, з котрим ми грали разом. Має бути якась повага до мене і нашої команди. Перед сезоном казати, що вони потраплять у топ-4, у них є MVP… Я сьогодні бачив їх MVP. 1/6 триочкових, 1/7 з гри, рейтинг -4. Перед сезоном я б так не казав, коли э ще є Андрій Агафонов, який може забити 20 очок. Але максимальна повага до Сергія Ліщука. Він зробив топову команду. Хлопці бігають, грають дуже гарно. Маємо трохи поважніше ставитися один до одного. Важка гра, ми і вони були попереду. В третій грі мають значення характер і витримка. На цьому ми були трохи краще і довели матч до перемоги. Хочу поговорити про «Говерлу», Вчора була неймовірна перемога, вітаю. Дякую Євгену Мурзіну. Хлопці бігають не зупиняються. Там є один чоловік на прізвище Дроздов. Не розумію, чому немає поваги до мене і моєї команди.

Ми разом робимо одну працю. Закінчилися гра. В 37 років я не можу прийняти душ, тому що він щось забув. Сьогодні державний гімн, ми чекаємо дві хвилини. Він має розуміти, що є обслуговуючим персоналом. Я теж є обслуговуючим персоналом для глядачів. Ми отримуємо за це гроші. Вийди і зроби свою роботу, якщо ти обслуговуючий персонал. Сьогодні був дощ. У нас лікарі по 60 років. Приймаюча команда має дати автобус. Кілометр йти від готелю, але йде дощ. Люди по 60 років несли всі папери і речі. Ми виселилися з готелю. Не можемо прийти на гру Як вони нас зустріли? «Тільки команда з Черкас хотіла…» Ти хто такий? Я йому ще вчора сказав, що зі мною так не треба. Якщо ти до мене не будеш ставитися з повагою, я цю команду приб’ю. Саме через те, що ти це зробив.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Ще раз вітаю свою організацію з заслуженою перемогою. Мабуть, наш план на гру був виконаний в певній мірі. Задоволений захистом. По нападу потрібно багато працювати і рухатися далі. Початок сезону. Навіть сьогодні багато питань. Я розумію, що попереду довгий процес і потрібно працювати. Не можна все виграти. Три гри підряд в баблі – дуже важко.

Олександр Шепелев, центровий «Рівного»:

– Не дуже хороший результат для нас. «Черкаські Мавпи» нав’язали нам свою гру. Ми не хотіли грати в повільний позиційний баскетбол, але вони досвідченіше і габаритніше. У нас не пішов кидок, а в фарбі вони набагато більше, тому було дуже важно. Розберемо цей момент і повернемо його на нашу користь в наступних матчах. Вчора було веселіше. Хотілося три перемоги. Ми знали, що нам під силу обіграти «Мавпи», хоча це сильна команда. В наступних турах спробуємо це довести.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– Ми ретельно готувалися до гри. На жаль, було відчуття, що після двох попередніх перемог гравці десь вирішили розслабилися. Всі суперники, що тут присутні, приблизно однакові за рівнем. Перемогу в кожній грі має та команда, яка більш налаштована, виконує накази тренера, дисципліновано проводить всю гру до фінальної сирени. Вітаю «Черкаські Мавпи». Нам не вистачає бігменів. Сьогодні «великі» вікові гравці суперника показали свій клас і допомогли їм виграти. Будемо розбирати помилки і готуватися до наступного баблу.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.