Клей Томпсон відреагував на відсутність пропозиції продовжити контракт з боку “Голден Стейт”

Клей Томпсон відреагував на відсутність пропозиції продовжити контракт з боку "Голден Стейт" 1 - basket.com.ua

Захисник “Голден Стейт Ворріорз” Клей Томпсон висловився з приводу того, що клуб поки не зробив йому пропозицію продовжити контракт.

“Я думаю, що скоро я можу підписати продовження контракту, а якщо ні, то життя, як і раніше, прекрасне. Наприклад, я все ще граю в баскетбол, уже 13-й рік виступаю в НБА, тож я не маю скарг. Що б на мене не чекало в майбутньому, я зробив так багато чудових речей у цій формі, і я знаю, що є ще багато спогадів, які потрібно створити. Що б не трапилося, життя прекрасне. Я не можу скаржитися. Я провів тут неймовірну кар’єру, з нетерпінням чекаю на можливість залишити з хлопцями ще більше прекрасних спогадів”, – сказав Томпсон.

У чинному контракті 33-річного Томпсона залишився один сезон, за який він заробить 43,2 млн. доларів. Раніше The Athletic повідомляв, що “Ворріорз” не поспішають і ще не встановили дедлайн початку переговорів з гравцем.

Клуб хоче оцінити цінність Томпсона в новому сезоні НБА, перш ніж приймати рішення по його майбутньому.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.