Відбулась прес-конференція, присвячена старту сезону Суперліги Favbet

Відбулась прес-конференція, присвячена старту сезону Суперліги Favbet 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

В столичному GYMMAXX між матчами першого ігрового дня відбулась прес-конференція, присвячена старту нового сезону Суперліги Favbet.

Участь у прес-конференції взяли генеральний секретар ФБУ Володимир Драбіковський, тренер Будівельника Дмитро Забірченко, капітан Запоріжжя Олександр Сізов, арбітр ЗСУ Андрій Менько, який зараз служить в рядах ЗСУ, а також Head of Sport Marketing FAVBET Денис Якимов.

Володимир Драбіковський привітав присутніх з початком сезону і розповів про деякі його подробиці.

“Вітаю всіх з початком нового баскетбольного сезону. В Суперлізі у нас буде грати 11 команд, що на дві більше ніж в минулому сезоні. Додались чемпіон Вищої ліги Рівне і віце-чемпіон БК Кривбас. Також цього сезону ми повертаємо плей-оф.

Загалом маємо позитивну динаміку збільшення команд-участниць змагань. Якщо минулого сезону у нас було два дивізіони у чоловіків, то цього – три. В Суперлізі буде 11 команд, у Вищій лізі 12 команд, плюс очікуємо 12-14 команд у Першій лізі. У жінок в минулому сезоні в єдиній лізі грали 12 команд, а тепер буде 6 команд у Суперлізі і 12 команд у Вищій лізі. Загалом кількість клубів збільшилось на 15.

Відбулась прес-конференція, присвячена старту сезону Суперліги Favbet 3 - basket.com.ua

Є позивна динаміка, хоча дається все не так просто. Коштів в умовах війни не вистачає, але в таких умовах ми працюємо і проводимо вже другий воєнний сезон”, – відзначив Володимир Драбіковський

Денис Якимов відзначив, що компанія FAVBET задоволена початком співпраці з Федерацією баскетболу України і допоможе зі своєї сторони робити сезон цікавішим.

“Хотів би подякувати ЗСУ за те, що сезон розпочався. Наша команда довго йшла до того, щоб приєднатись до підтримки баскетболу, який є одним з найбільш популярних видів спорту в країні. Сподіваємось на цікавий сезон, цікаві матчі в баблах. Зі свого боку також намагатимемось робити сезон цікавішим” – відзначив Head of Sport Marketing FAVBET Денис Якимов.

Відбулась прес-конференція, присвячена старту сезону Суперліги Favbet 5 - basket.com.ua

Під час прес-конференції генеральний секретар ФБУ Володимир Драбіковський передав представнику компанії FAVBET невеликий подарунок.

В свою чергу Андрій Менько – арбітр ФБУ, який служить в ЗСУ – подякував присутнім за те, що баскетбольне життя в країні не зупиняється і признався, що за нагоди він слідкує за матчами Суперліги.

“Дуже приємно бути на баскетболі. Важко відволікатись, але на кілька годин це вдалось зробити. Добре, що чемпіонат не зупиняється, збільшується кількість команд. Як тільки є можливість, ми намагаємось на фронті слідкувати за чемпіонатом України. Не зупиняйтесь, грайте, ви великі молодці. Як кажуть “ні кроку назад – тільки вперед”, – зауважив Андрій Менько.

Відбулась прес-конференція, присвячена старту сезону Суперліги Favbet 7 - basket.com.ua

Учасники чемпіонату Дмитро Забірченко та Олександр Сізов свої коментарі розпочали з подяки Андрію Менько та побратимам за можливість грати.

“Баскетбол зараз можливо не найважливіше в житті, але постійно кажу хлопцям, що нам треба грати розкутіше, треба насолоджуватись цим процесом, тому що є така можливість. Є можливість займатись улюбленою справою і постійно донатити на те, що потрібно хлопцям на фронті”, – сказав Дмитро Забірченко

“Я скучив за Батьківщиною і хочеться допомагати країні хоча б так, виходячи на майданчик. Хочеться передати досвід молодим гравцям, розвивати баскетбол в Україні, щоб люди дивились і відволікались від війни. Задача команди на сезон – намагатись перемагати у кожній грі. Хочемо бути в топ-6, а там подивимось”, – зауважив Олександр Сізов.

0

Автор публікації

Офлайн 10 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7465

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.