“Лейкерс” обмежать роль Леброна Джеймса у новому сезоні НБА

"Лейкерс" обмежать роль Леброна Джеймса у новому сезоні НБА 1 - basket.com.ua

“Лос-Анджелес Лейкерс” збираються серйозно обмежити роль та кількість ігрових хвилин форварда Леброна Джеймса у новому сезоні НБА, повідомляє інсайдер The Athletic Йован Буха.

“Лейкерс” планують більше контролювати час і навантаження Джеймса в атаці, ніж у минулі роки. Роб Пелінка назвав глибину команди способом досягти цього. Дарвін Хем сказав, що франшиза прагне бути більш ефективною в плані розподілу хвилин Леброна від гри до гри, а в загальній картині з місяця на місяць. Джеймс буде відпочивати на певних відрізках календаря”, – написав Буха.

Минулого сезону 38-річний Леброн у середньому проводив 35,5 хвилин за гру та набирав 28,9 очка, 8,3 підбирання, 6,8 передачі, 0,9 перехоплення та 0,6 блок-шота. “Лейкерс” очікують, що лідерські функції на себе візьме Ентоні Девіс, який, за даними ряду інсайдерів, перебуває в чудовій формі перед стартом регулярного чемпіонату.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2566

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.