Чи була травма? Санон і Липовий без обмежень тренуються і грають за “Прометей”

Чи була травма? Санон і Липовий без обмежень тренуються і грають за "Прометей" 1 - basket.com.ua

Нещодавно національна збірна України зіграла в Стамбулі у пре-олімпійській кваліфікації.  Відбір наша команда не пройшла, поступившись у півфіналі турніру Хорватії.

Після завершення виступів у Стамбулі президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський дав резонансне інтерв’ю, в якому “пройшовся” по відсутнім гравцям. Найбільше, мабуть, дісталось вихованцям “Черкаських Мавп” у США – Святославу Михайлюку і Дмитру Скапінцеву. Їх відсутність – бажання поберегти себе перед боротьбою за місце в складі команд НБА, а це, як сказав Михайло Юрієвич, нехай залишиться на їх совісті.

Окрема увага була приділена Іссуфу Санону та Олександру Липовому.

“Липовий, Санон дали довідки. Мені це нагадало школу, коли ми приносили довідки, що нам не можна бігати, стрибати чи ще щось робити протягом двох тижнів чи місяця. Якщо людина дуже хоче, то вона знаходить у собі сили. Мені не хотілося б думати, що конфлікт у пресі з керівництвом Прометея якимось чином вплинув на рішення Липового чи Санона”, – цитата з того в’ю Бродського.

Не минуло і місяця, як “Прометей” розпочав підготовку до нового сезону – Санон та Липовий з першої хвилини збору почали працювати в загальній групі і до сьогоднішнього дня встигли зіграти в двох контрольних матчах – 6 вересня проти “Шауляя” і 9 вересня проти “Ювентуса”.

В обох матчах Санон вийшов у стартовій п’ятірці – в першій грі він провів більше 20 хвилин, у другій 16 хвилин. Липовий розпочинав матчі в запасі, але в обох іграх провів на майданчику більше 20 хвилин.

Чи була травма? Санон і Липовий без обмежень тренуються і грають за "Прометей" 3 - basket.com.ua

Чи була травма? Санон і Липовий без обмежень тренуються і грають за "Прометей" 5 - basket.com.ua

Тренування без обмежень, великі хвилини в контрольних матчах на початку підготовки знову піднімає питання, а чи справді Санон та Липовий не могли допомогти збірній?

0

Автор публікації

Офлайн 2 місяці

Ivan

8
Коментарі: 50Публікації: 9

3 думки про “Чи була травма? Санон і Липовий без обмежень тренуються і грають за “Прометей”

  1. punishyomachine сказав:

    МЮ може пригадає, чим закінчились ігри за збірну для Олександра Кобця? Так, операцію і реабілітацію йому оплатили. Але на той рівень, що був, він вже не вийшов…
    Суто з людської точки зору гравців розумію – ніхто, крім тебе, за тебе не подбає. Профсоюзу гравців як в НБА немає…
    А оцей “пошук відьом” з влаштуванням розборів чи була травма чи ні… хтось схоже забувся, що кріпосне право ще в 19 сторіччі навіть в Російській імперії скасували.

    1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.