В ФІБА відреагували на можливий виступ чергової зірки НБА за збірну Багамських островів

Генеральний секретар ФІБА Андреас Загкліс поділився думками щодо можливого виступу захисника “Голден Стейт Ворріорз” Клея Томпсона за збірну Багамських островів на Олімпіаді наступного року.

“Відповідно до нашої політики я намагаюся не коментувати окремі випадки отримання права на участь у змаганнях. Але я розумію питання. Правило таке: якщо після 17 років ти представляв одну країну, ти не можеш змінити її, якщо конкретні обставини не виправдовують твоє рішення, що ти повернувся до своєї країни походження. Там ми розглянемо кілька критеріїв, і один із них – як давно ти грав за іншу країну. Я опосередковано намагаюся відповісти на ваше запитання. Але я не хочу говорити, як саме ми розбиралися в тому чи іншому досьє і як ми розбиратимемося з іншими випадками в майбутньому”, – сказав Загкліс.

У складі збірної США Томпсон став чемпіоном світу у 2014 році та виграв золоді медалі Олімпіади у 2016 році. Батько Клея має багамське коріння. Раніше збірна Багамських островів залучила до виступів відомих гравців НБА Деандре Ейтона, Еріка Гордона та Бадді Хілда, список планують розширити.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2617

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.