Переможець Олімпіади і чемпіонату світу в складі збірної США може стати гравцем Багамських островів

Переможець Олімпіади і чемпіонату світу в складі збірної США може стати гравцем Багамських островів 1 - basket.com.ua

Атакувальний захисник “Голден Стейт Ворріорз”, чемпіон Олімпіади-2016 та чемпіонату світу-2014 у складі збірної США Клей Томпсон розглядає можливість виступу за національну команду Багамських островів. Батько Клея має багамські коріння, а його брат працює тренером в збірній.

“Коли час прийде, я серйозно обдумаю це питання тільки тому, що Багами багато означають для сім’ї Томпсонів, особливо для мого батька. У нього ніколи не було можливості зіграти за збірну лише тому, що вони не зробили документи. У 70-х або 80-х вони просто не мали такої можливості. І зараз мій брат їх тренує, це теж дуже круто. Але я справді зосереджений на новому сезоні. І коли наступного літа настане час, я подумаю про це. Я дуже пишаюся тим, чого вони досягли за останні кілька тижнів, особливо Кріс ДеМарко, а також Бадді Хілд, ДеАндре Ейтон, Ерік Гордон та інші багамці. Ці хлопці здобули найбільшу перемогу в історії країни, двічі обігравши Аргентину на чужій арені. Непросте завдання. Аргентина – одна з найкращих команд світу. Багами творять дива”, – заявив Томпсон.

Збірна Багамських островів раніше задіяла гравців НБА Бадді Хілда, Деандре Ейтона та Еріка Гордона, а також може запросити Наза Ріда, братів Евана та Айзею Моблі.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.