Фурньє – про ситуацію збірної Франції на ЧС: “Я вперше граю в матчах, які не мають жодного сенсу”

Фурньє - про ситуацію збірної Франції на ЧС: "Я вперше граю в матчах, які не мають жодного сенсу" 1 - basket.com.ua

Форвард збірної Франції Еван Фурньє розказав про незвичну ситуацію, в яку команда потрапила через необхідність грати матчі за 17-32 місця на чемпіонаті світу після невдалого виступу на першому груповому етапі.

“Це надзвичайно важко. Особливо, коли граєш із такими командами, як Ліван, яким є за що грати. Це складно. Я вперше граю в матчах, які не мають жодного сенсу. Ми робимо це вперше. Щиро кажучи, це не має значення. У будь-якому разі ми вже збираємось на Олімпійські ігри. Нам нема сенсу грати тут. Ірану, наприклад, є за що грати. Вони мають пройти кваліфікацію. Ми цього не робимо. Ми все одно зіграємо на Олімпіаді. Це важко. Але Франція має і ставитиметься до матчів дуже серйозно. Ми маємо поважати характер гри та все, що стосується кваліфікаційного процесу. Коли ти граєш за свою країну, завжди хочеться обов’язково перемогти”, – заявив Фурньє.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.