“Такого не повинно бути”. Тренеру Італії дісталося від голови федерації за неподобну поведінку на ЧС

"Такого не повинно бути". Тренеру Італії дісталося від голови федерації за неподобну поведінку на ЧС 1 - basket.com.ua

Президент Федерації баскетболу Італії Джанні Петруччі розкритикував головного тренера національної команди Джанмарко Поццекко, який під час матчу 2-го туру чемпіонату світу з Домініканською республікою (82:87) отримав вилучення за два технічних фоли. Поццекко зібрав своїх гравців на майданчику, виступив з промовою та обійняв тренера Домініканської Республіки Нестора Гарсію, після чого пішов з арени.

“Сказав нашим тренерам, що не хочу більше бачити інциденти, подібні до того, що мав місце у грі з Домініканською Республікою. Ми програємо не через суддів, це зовсім неправильне мислення. Домініканська Республіка заслужила на перемогу. Ми програли не через суддів. Завжди слід приймати той результат, який склався за підсумками боротьби на майданчику.

Тренер усвідомлює, що зробив, бо він розумна людина. Його характер призводить до таких реакцій. Ми програли так буває. У Домінікани сильна команда, вони перемагали Аргентину. Тож не це найважливіше. Не повинно бути такого відношення, яке було продемонстровано. Поццекко має багато позитивних якостей, але він ось так реагує на речі. Не хочу, щоб створювалося враження, ніби винен тільки він, але такого не повинно бути”, – заявив Петруччі.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.