В збірній Австралії назвали винуватця поразки в напруженому матчі з Німеччиною на чемпіонаті світу

В збірній Австралії назвали винуватця поразки в напруженому матчі з Німеччиною на чемпіонаті світу 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Австралії Брайан Гурджан залишився незадоволений роботою арбітра в матчі 2-го туру чемпіонату світу з Німеччиною (82:85). В кінцівці розігруючий збірної Австралії Джош Гідді намагався здійснити триочковий кидок зі своєї половини, реалізувати який завадив центровий збірної Німеччини Даніель Тайс. Судячи з реакції гравців Австралії, дії німецького захисника слід було трактувати як порушення правил. Крім того, німців не покарали за порушення правил зони в третій чверті,  а також в деяких сумнівних ситуаціях з аутами.

“Справді, тяжка поразка для нас. Я пишаюся тим, як наші хлопці змагалися, ми заслужили шанс. Я думаю, що все звелося до кількох речей, які знаходяться поза нашим контролем. Ми чекаємо наступного матчу. Було кілька сумнівних свистків рефері. Видно, що м’яч знаходився за межами майданчика під кошиком, але мені довелося використати свій челлендж. Як уже сказав, деякі речі вийшли з-під нашого контролю. Ми були близькі до перемоги, і я розчарований”, — сказав Гурджан.

Форвард збірної Австралії Джо Інглз погодився з тренером.

“Ми почали матч погано, але, як сказав тренер, були деякі очевидні моменти, які, я думаю, не можна допускати ні на якому етапі гри, чи то перша, чи четверта чверть. Тренеру довелося використовувати свій челлендж при одній з найочевидніших судівських помилок. Але це поза нашим контролем. Ми готуємося до наступного матчу з Японією”, — заявив Інглз.

0

Автор публікації

Офлайн 50 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.