“Допоможе Джейсону Тейтуму”. В США відреагували на можливий перехід Святослава Михайлюка в “Бостон”

"Допоможе Джейсону Тейтуму". В США відреагували на можливий перехід Святослава Михайлюка в "Бостон" 1 - basket.com.ua

Американський сайт Clutch Points випустив короткий матеріал під назвою «Трансферна ціль «Бостона», яка допоможе Джейсону Тейтуму на периметрі» з приводу можливого переходу в команду українського атакувального захисника Святослава Михайлюка.

«Триочкові кидки та хороші заслони — ось що відрізняє систему «Бостон Селтікс» під керівництвом головного тренера Джо Маззулли. Не дивно, що ця команда одержима бігменами, які можуть атакувати з будь-якої дистанції. Приєднання Крістапса Порзінгіса до талановитого дуету Джейсона Тейтума та Джейлена Брауна підтверджує це. Хоча команда ніколи не може мати надто великої «вогневої потужності» з триочкової дистанції. Президент «Бостона» Бред Стівенс має шанс придбати ще одного шутера – Святослава Михайлюка.

Український баскетболіст може приєднатися до «Селтікс» Джейсона Тейтума і Джейлена Брауна. Як повідомляє SDNA, Бред Стівенс запропонував колишньому баскетболісту Канзасу місце в ротації.

Важлива причина, чому цей трансфер є ймовірним, – Джастін Шемпені. «Селтікс» нещодавно відрахували атакувального захисника. Це відкриває місце в заявці для вільного агента.

Джо Маззулла, безперечно, може знайти застосування кидковим навикам Михайлюка. Святослав в сезоні-2022/2023 грав  за «Нью-Йорк Нікс» і «Шарлотт Хорнетс». Його середній показник точності за сезон становив 44,5% з гри при результативності 6,94 очка. Триочкові Михайлюка також на солідному рівні – 42,4% точності.

Очікується, що всі ці цифри виростуть, оскільки поруч з Михайлюком будуть виступати кращі шутери та плеймейкери. Його роботою в «Селтікс» будуть кидки здалеку, підбирання та жорсткий захист. Святославу може знадобитися допомога в двох останніх аспектах, але його підстрахують захисники рівня НБА, які гратимуть з ним протягом сезону», – вказано в матеріалі.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.