Визначився наступний суперник збірної України на Євробаскеті U-20

Визначився наступний суперник збірної України на Євробаскеті U-20 1 - basket.com.ua

Молодіжна збірна України U-20 в чвертьфіналі чемпіонату Європи в Дивізіоні В зіграє з однолітками з Нідерландів.

Збірна України в заключному матчі групового раунду здобула перемогу з рахунком 78:62 над збірною Косово і посіла друге місце в групі С, гарантувавши собі місце в плей-оф чемпіонату Європи. Наша збірна одержала три перемоги в чотирьох матчах, поступившись лише шведам.

Суперником команди Дмитра Забірченко за регламентом мав стати переможець групи D. Він визначався в очному матчі між збірними Нідерландів та Швейцарії. Швейцарія до цього матчу підходила з трьома перемогами в трьох матчах, а ось Нідерланди одного разу оступились, програвши Фінляндії.

У підсумку збірна Нідерландів обіграла швейцарців з рахунком 75:57 і виграла групу D.

Матч 1/4 фіналу Євробаскету U-20 між збірними України та Нідерландів відбудеться у п’ятницю, 14 липня. Початок гри у Скоп’є, Північна Македонія о 22:00.

Нагадаємо, що три кращі збірні з чотирьох полуфіналістів чемпіонату Європи гарантують собі участь у Дивізіоні А Євробаскету U-20 на наступний рік.

0

Автор публікації

Офлайн 11 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7461

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.