Збірна України мінімально поступилась Німеччині у вирішальному матчі за вихід на чемпіонат Європи 3х3

Джерело: https://fbu.ua/

Чоловіча збірна України зазнала ще однієї прикрої поразки у відборі на чемпіонаті Європи, який завершився в Констанці, Румунія.

В 1/2 фіналу підопічні Володимира Холопова поступились Хорватії 11:12, але зберігали шанси на вихід на чемпіонат Європи. Для цього в матчі за 3-є місце треба було обіграти Німеччину.

Відчувалось, що позаду у команди був важкий турнір, що забрало багато фізичних сил, але все ж на характері українці краще почали матч, повели 6:2. Втім, німецькі баскетболісти зуміли вирівняти гру – команди йшли очко в очко. В клатчі збірна Німеччини вийшла вперед – українці зрівнювали рахунок, але німці щоразу повертали собі перевагу в одне очко. Остання атака була за українцями, але реалізувати її не вдалось – 11:12.

Друга поспіль поразка з однаковим мінімальним рахунком залишила збірну України без чемпіонату Європи, попри чудово проведений турнір.

Чемпіонат Європи 3х3. Кваліфікація. Чоловіки

Констанца, Румунія

Матч за 3-є місце

Німеччина —Україна  12:11

Україна: Олег Бондаренко 1, Володимир Конєв 6, Максим Закурдаєв 2, Максим Нікітін 2

Повна статистика матчу

0

Автор публікації

Офлайн 17 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7467

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.