Іссуф Санон: “Я розкрив свій потенціал на 50-60%”

Іссуф Санон: “Я розкрив свій потенціал на 50-60%” 1 - basket.com.ua

Захисник збірної України Іссуф Санон в інтерв’ю Double Dribble розповів про свій розвиток та ситуацію з НБА.

“Наразі я вільний агент і будь-яка команда з НБА, яка захоче мене бачити у себе в складі, або зробить мені пропозицію, я її розглядатимо. Я відкритий до будь-яких пропозицій, чекаю на них і продовжую працювати.

Я сильно змінився з моменту драфту в плані розуміння баскетболу. Дивлюсь на себе два роки тому, на свій стиль гри, і розумію, що я виріс в розумінні партнерів, розумінні правильного баскетболу. Десь у мене є гарячі моменти, але вони в мене будуть все життя — це часть мене. Якщо б у мене їх ніколи не було, мене б ніхто не знав і я б не добився того, чого я добився зараз.

Літня ліга? Я готовий їхати навіть 12-м гравцем, і якщо ти хороший гравець, ти все доведеш. Для мене це не проблема, я завжди готовий до викликів. Я готовий поїхати 12-м і довести, що я можу бути першим.

В чому мені треба додати? Кидок. Конкретно — це кидок. Так, ще моя ліва рука, але з нею має бути легше, аніж з кидком. А так мені не вистачає кидка і все буде ідеально.

Я змінив агента, тому що вважаю, що мій новий агент підходить мені краще. Він думає в такому ж руслі, як і я. Він бачить мене під таким кутом, під яким я хотів, щоб мене бачили. Не так, як мене бачать деякі люди. Тому, думаю, нова колаборація сильно мені допоможе і в новому сезоні я зможу показати себе. Адже, скажу чесно, я на 100% не зіграв ще жодної гри. Так, декілька матчів зіграв добре, але свій потенціал розкрикв на 50-60%. Я дуже працюю над собою і впевнений, що ще покажу самого себе.

Щодо Літньої ліги цього року, думаю, все скоро вже буде відомо. Всі мої фанати, яким цікавий мій шлях, хто мене підтримує, всім дякую, скоро я з вами поділюсь інформацією про своє майбутнє”.

0

Автор публікації

Офлайн 6 днів

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.