Дворазовий чемпіон НБА у складі “Маямі” пояснив, чому Джордан кращий за Леброна

Дворазовий чемпіон НБА у складі "Маямі" пояснив, чому Джордан кращий за Леброна 1 - basket.com.ua

Маріо Чалмерс пояснив, що він мав на увазі, коли декілька тижнів зробив заяву, що Леброна ніхто не боїться.

Я не мав на увазі, що гравці не бояться Леброн. Справа в тому, що ми знаємо про Брона все. Ми росли, спостерігаючи за Броном, він завжди був інфлюенсером у соціальних мережах, будь-яка інформація про нього завжди відображалася у ЗМІ.

Отже, коли ти знаєш, що він добрий хлопець, він ходячий трипл-дабл, ти не боїшся його. Він не збирається відривати тобі голову, як говорили про Джордана. Про Джордана ходили такі історії: “Не розмовляй з Джорданом, тому що він відкусить тобі голову і набере проти тебе 60 очок”. Про Леброн таких історій не було.

Я не критикую його. Багато хто говорить: «Ти його партнер за командою. Як ти можеш обливати його брудом? Я не обливаю його брудом. Я думаю, що Леброн є найбільшим гравцем в історії, але для мене він не найбільший. Але це зовсім інша тема. Це особиста тема.

Не в тому, що я до смерті не люблю Леброна. Я хочу, щоб мій гравець в історії завжди брав на себе вирішальний кидок. Джордан і Кобе завжди робили останній кидок, Леброн же намагається зіграти правильно. І в цьому немає нічого поганого. Це просто особиста думка», – сказав Чалмерс.

Варто сказати, що Чалмерс грав з Леброном за “Маямі” з 2010 по 2014 рік.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.