Гранд Євроліги планує скоротити бюджет на 20-25 відсотків

Гранд Євроліги планує скоротити бюджет на 20-25 відсотків 1 - basket.com.ua

Керівництво іспанської “Барселони” прийняло рішення скоротити бюджет баскетбольного клубу. Це пов’язано з погіршенням економічної ситуації футбольної команди, яка потрапила під правила фінансового fair play, а також з реакцією на програш “Реалу” у Фіналі чотирьох Євроліги.

В цьому сезоні бюджет “Барси” становив близько 44 мільйонів, але перед наступним чемпіонатом скорочення становитиме 8-11 мільйонів євро. Таким чином, його скоротять на 20-25%, повідомляє іспанське видання Mundo Deportivo. 

“Барселоні” треба буде зменшити платіжну відомість та скоротити кількість гравців у команді. Також клуб намагається домовитись з Ніколою Міротичем про скорочення зарплатні, яка складає 6 млн євро на рік. Шарунас Ясікявічюс може залишитися головним тренером команди, але йому також доведеться піти на скорочення зарплатні.

Серед головних кандидатів на те, щоб покинути команду в найближче міжсезоння — американець Корі Хіггінс та серб Нікола Калініч.

0

Автор публікації

Офлайн 6 днів

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Одна думка про “Гранд Євроліги планує скоротити бюджет на 20-25 відсотків

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.