Склад Євроліги на наступний сезон майже відомий

Склад Євроліги на наступний сезон майже відомий 1 - basket.com.ua

“Гран-Канарія” вигравши Єврокубок, таким чином забронювала місце в Євролізі наступного сезону.

Команда з Лас-Пальмаса стала четвертим іспанським клубом, який виступатиме в Євролізі наступного сезону, і практично “закрила” склад учасників сезону.

Як повідомляють європейські ЗМІ, склад Євроліги на сезон 2023/24 має виглядати так: “Барселона”, “Басконія”, “Реал Мадрид”, “Олімпіакос”, “Панатінайкос”, “Маккабі” Тель-Авів , “Анадолу Ефес”, “Фенербахче”, “Олімпія Мілан”, “Жальгіріс”, “Баварія” та “АСВЕЛ” як 12 ліцензованих клубів. Берлінська “Альба” також на шляху до довгострокового контракту, тоді як “Монако” і “Гран-Канарія” забезпечили собі два місця в Євролізі.

Залишаються три місця, з яких одне отримає переможець Адріатичної ліги, втім, очікується, що уайлд-кард отримають обидва клуби Сербії, які грали в Євролізі цього сезону – “Црвена Звезда” і “Партизан”, особливо, якщо не станеться сенсації і хтось з них виграє Адріатичну лігу. Також серед участників Євроліги очікується “Віртус Болонья”, тоді як “Валенсія” повернеться до Єврокубку.

0

Автор публікації

Офлайн 17 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.