Майк Браун та Де’Аарон Фокс прокоментували виліт “Сакраменто” з плей-оф

Майк Браун та Де'Аарон Фокс прокоментували виліт "Сакраменто" з плей-оф 1 - basket.com.ua

Лідер та головний тренер “Сакраменто” прокоментували поразку від “Ворріорз” (100:120) в сьомому матчі першого раунду плей-оф.

Я у захваті від цієї команди. Дуже вдячний усім у роздягальні. Мені здається, у нас є шанс стати по-справжньому добрими в майбутньому.

Поразка – хвороблива річ. Навряд чи це відпустить нас найближчим часом, але так і має бути. Це має мучити нас і, сподіваюся, ми згадаємо все це влітку і зможемо використовувати при підготовці, щоб піднятися на сходинку вище і наступного сезону більше не відчувати цих почуттів”, – заявив Майк Браун.

“Ця серія безперечно піде нам на користь. Ми зіграли проти дуже сильного суперника, якого ставимо з повагою. Це допоможе нам у будівництві команди. Я хочу сказати, що у нас був хороший сезон, третій посів на Заході, ми практично уникли проблем зі здоров’ям.

І суперництво з “Ворріорз” у першому раунді було одночасно благословенням та прокляттям. Ми не були фаворитом на перемогу і в результаті поступилися, але отримали можливість багато чого навчитися. Ми боролися у кожній грі, але вони робили те, що роблять чемпіони.

Не знаю поки, хто залишиться у складі, але в нас досі відносно молода команда. Я відчуваю, що ми багато чого навчилися у цій серії. … Це наш перший раз у плей-офф. Ми подивилися, випробували на собі, як це грати проти команди, яка рік за роком претендує на чемпіонство. Від цього можна відштовхуватись, навколо цього можна продовжувати будуватися та розвиватися“, – сказав Фокс.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.