“Ти стрибаєш по командах, як м’ячик”: Кайл Кузма – про одного з лідерів “Брукліна”

"Ти стрибаєш по командах, як м'ячик": Кайл Кузма - про одного з лідерів "Брукліна" 1 - basket.com.ua

Захисник “Брукліна” Спенсер Дінуідді сказав, що не вважає Кайла Кузму хорошим гравцем навіть для третьої опції в контендері.

У НБА  є багато хлопців, які справді вкладають серце та душу у баскетбол, і готові зробити все можливе, щоб перемогти. Але є парубки, яких мотивують зовсім інші речі.

Подивіться, як Кузма ставиться до життя, слави та всього такого. Ви побачите, що його пріоритети мають тенденцію змінюватись. Ось чому він так одягається, так ставиться до баскетболу, робить такі коментарі. Процитую Дреймонда Гріна: “Невпевненість у собі завжди яскраво проявляється”.

Він, мабуть, навіть не третя зірка у добрій команді, бо інакше “Лейкерс” зберегли б його. Я грав із цим хлопцем. Я знаю його пріоритети.

Якщо у вас у “Вашингтоні” три максимальні чуваки – Порзингіс, Біл та Кузма – то як ви не потрапили до плей-офф? Щось не сходиться. Хіба що ваші пріоритети не гаразд“, – сказав Дінуїдді.

Кайл Кузма відповів на це тредом у себе в Twitter.

“Зазвичай мені начхати на те, що пишуть в інтернеті, але я не дозволю цьому неадекватному хлопцеві говорити про мене та моїх партнерів по команді.

Невпевненість у собі яскраво проявляється? У “Візардс” і в мене так багато нерухомості на острові Діншітті. Цього хлопця підписали за 60 мільйонів, і не встиг закінчитися наступного сезону, як його обміняли.

Що ти виграв у цій лізі? Лол, ти скачеш по командах як баскетбольний м’яч. Будь вдячним Кевіну Дюренту, Кайрі Ірвінгу та 34 перемогам, здобутим до перерви на Матч усіх зірок, за те, що ти граєш у плей-офф.

Твій контракт буде виправданий лише в тому випадку, якщо НБА нарешті виконає твоє бажання і платитиме у криптовалюті”, – написав Кузма.

0

Автор публікації

Офлайн 30 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.