Стів Кліффорд: “Михайлюк та Букнайт тримали нас у грі проти “Чикаго”

Стів Кліффорд: “Михайлюк та Букнайт тримали нас у грі проти “Чикаго” 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Шарлотт” Стів Кліффорд відзначив гру українського захисника Святослава Михайлюка в домашньому матчі проти “Чикаго” (91:121).

“Наші втрати (у “Горнетс” 22 втрати — ред.) — це результат захисту “Чикаго”. А захист у них сильний — вони п’яті в лізі за рейтингом захисної ефективності, восьмі за очками набраними після втрат. Тож на цьому робився великий акцент.

Вони тиснули на м’яч, але ми не відповіли, як ми мали відповісти. І не робили цього протягом всього матчу. Що ми робили реально добре — це гарно кидали триочкові. Але “Буллз” були на крок попереду нас на обох половинах майданчику.

Як на мене, Святослав Михайлюк вдало креативив, приймаючи правильні рішення в атаці, Букнайт вдало створював кидкові ситуації, зокрема після дріблінга. Ці двоє гравців тримали нас у грі.”

Нагадаємо, в матчі проти “Буллз” Михайлюк набрав 16 очок (5/7 двоочкових, 2/5 триочкових) — це другий показник результативності українця в цьому сезоні. Також захисник зробив 5 передач, 2 підбирання та 1 перехоплення при 1 фолі та 2 втратах.

0

Автор публікації

Офлайн 6 днів

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.