Святослав Михайлюк допоміг “Шарлотт” вдруге поспіль сенсаційно перемогти “Даллас”

Святослав Михайлюк допоміг “Шарлотт” вдруге поспіль сенсаційно перемогти “Даллас” 1 - basket.com.ua

Український захисник Святослав Михайлюк допоміг “Шарлотт” здобути домашню перемогу в матчі регулярного чемпіонату НБА проти “Далласа”. Команда українця виграла з рахунком 110:104.

Михайлюк, вийшовши в старті, отримав найбільший ігровий час серед усіх гравців “Горнетс”. Українець відіграв 33 хвилини, набрав 7 очок (0/3 двоочкових, 1/4 триочкових, 4/4 штрафних), 3 передачі, 3 підбирання та 2 перехоплення. Показник “+/-“ становив найкращі у складі “Шарлотт” “+16”.

Після виїзної перемоги в Далласі команда Михайлюка перемогла “Маверікс” вдруге поспіль. Відзначимо, що востаннє Свят виходив в старті у двох матчах поспіль ше в листопаді 2021 року, граючи в складі “Торонто”.

Після цієї поразки “Мевс” опустились на 11 місце в таблиці з 36 перемогами та 39 поразками. “Шарлотт” втратили шанси на плейоф і посідають 14 місце на Сході з 25 перемогами та 51 поразкою.

0

Автор публікації

Офлайн 6 днів

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

3 думки про “Святослав Михайлюк допоміг “Шарлотт” вдруге поспіль сенсаційно перемогти “Даллас”

  1. Ruslan1996 сказав:

    Далласу нужно было Снайдера забирать, пока тот был свободен

    Последние две игры – ужас

    Свят на уровне, именно две результативные передачи в конце при 98:99 на Хейворда и вроде Вашингтона позволили шарлотт оторваться на +6, после этого стало ясно, что не отпустят

    3

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.