Вадим Пудзирей: “Хлопці зібралися і показали, що в них є характер”

Вадим Пудзирей: "Хлопці зібралися і показали, що в них є характер" 1 - basket.com.ua

Наставник “БІПА” Вадим Пудзирей прокоментував перемогу над “Політехнікою-Галичиною”.

Важка гра. Перша половина у нас не зовсім заладилася. Ми не все робили на майданчику, що планували.

Я вдачний хлопцям, що вони зібралися і показали, що в них є характер. Дякую і супернику за гарну гру. Будемо працювати над власними помилками і рухатимось далі.

Чи вистачить сил на завтрішній матч? “Говерла” – фаворит. Вони відпочивали. Подивимось, ми будемо старатися грати на максимум, але чи вистачить сил дізнаємось завтра”, – сказав Вадим Пудзирей.

“Я хлопцям перед грою казав, що буде інакша гра, ніж вчора. Я не знаю, чому “БІПА” грала першу половину в півсили. Вони показали, як вони можуть грати в третій і четвертій чверті: жорсткий захист, використовування своїх сильних сторін.

Мої гравці не змогли перевлаштуватися від легкого захисту суперника у перших двох чвертях, коли легко забивали, до гри в третій чверті. Одеса за 5 хвилин відіграла всі наші 20 очок переваги.

“БІПА” довела, що через захист можна виграти. Ми, на жаль, не змогли перебороти їх і програли. Результат по матчам 1:1 – це хороший результат. Але якщо брати якість сьогоднішньої гри, то я незадоволений, адже це жах. Будемо працювати“, – сказав Ярослав Зубрицький.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8691

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.