Лень їде в гості до Леброна, Дюрант проти Ірвінга та Дончича: прев’ю матчів НБА 27 жовтня

Лень їде в гості до Леброна, Дюрант проти Ірвінга та Дончича: прев'ю матчів НБА 27 жовтня 1 - basket.com.ua

«Денвер» – «Кліпперс»
Початок 0:00

«Денвер» розпочав сезон з провалу в матчі з «Оклахомою» (87:102). «Наггетс» показали точність триочкових 7/39. Нікоал Йокич поскаржився, що в команді немає сильних шутерів окрім Джамала Мюррея і Майкла Портера. «Кліпперс» поступилися «Фініксу» (113:116 ОТ) у грі-відкритті. «Лос-Анджелес» виступив не так вже й погано, враховуючи травму Кавая Ленарда. Команда Тайрона Лю на чолі з Джеймсом Харденом та Івіцею Зубацем може стати проблемою для «Денвера», який зараз перебуває не в кращому стані.

«Вашингтон» – «Клівленд»
Початок 2:00

«Вашингтон» очікувано програв стартовий матч проти «Бостона» (102:122). Є велика вірогідність того, що «Візардс» нічого не протиставлять і «Клівленду». Йонас Валанчюнас, Кайл Кузма, Джордан Пул доволі слабко вмотивовані, чого не скажеш про їх опонентів з «Кавальєрс» Донована Мітчелла, Евана Моблі, Каріса Леверта та інших. Господарі «зливатимуть» сезон, тому лише у виняткових випадках нав’язуватимуть супротив конкурентоздатним клубам.

«Детройт» – «Бостон»

Початок 2:00

«Детройт» поступився «Індіані» (109:115) і «Клівленду» (101:113) на початку чемпіонату. «Пістонс» виглядали не так вже й погано. Кейд Каннінгем, Джейден Айві, Тобіас Харріс та інші гравці команди Джей Бі Бікерстаффа хоча б не дали себе розгромити. Можливо, їм не вдасться уникнути подібної долі проти «Бостона». «Селтікс» не залишили шансів «Нью-Йорку» (132:109) і «Вашингтону» (122:102). Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт достатньо талановиті, щоб без проблем розібратися і з «Детройтом» на виїзді.

«Шарлотт» – «Маямі»
Початок 2:00

«Шарлотт» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Атланти» (120:125). Ламело Болл, Майлз Бріджес, Тре Менн, Нік Річардс старалися, але це не врятувало «Шарлотт» від поразки. Можливо, команда Чарльза Лі налаштується і на матч проти «Маямі». «Хіт» провалили дербі Флориди проти «Орландо» (97:116). Складається враження, що Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Тайлер Хірро перебувають в поганій формі на початку чемпіонату, однак гра в Північній Кароліні краще продемонструє поточний стан підопічних Еріка Споельстри.

 «Мемфіс» – «Орландо»
Початок 3:00

«Мемфіс» розпочав сезон в гостях, перегравши «Юту» (126:124) і поступившись «Х’юстону» (108:128). Не найгірший результат для «Гріззліз». Вдома Джа Морант, Дезмонд Бейн, Зак Іді мають потенціал як мінімум нав’язати боротьбу «Орландо». «Меджик» впевнено впоралися з «Маямі» (116:97) і «Брукліном» (116:101), але виїзд до команди Західної конференції навряд чи буде таким же легким для Франца Вагнера, Паоло Банкеро і компанії.

«Міннесота» – «Торонто»
Початок 3:00

«Міннесота» програла «Лейкерс» (103:110), після чого вирвала перемогу над «Сакраменто» (117:115). Ентоні Едвардс, Майк Конлі, Руді Гобер, Наз Рід зіграються з іменитим новачком «Тімбервулвз» Джуліусом Рендлом, потенціал у команди Кріса Фінча солідний. «Торонто» створив сенсацію вдома проти «Філадельфії» (115:107). У складі «Репторс» через травми на паркет не вийшли Іммануїл Квіклі, Ар Джей Барретт, Брюс Браун, Келлі Оліник та Джакобе Волтер, але Скотті Барнс (27 очок) і Якоб Пелтль (19 очок, 9 підбирань, 4 блок-шоти) чудово відпрацювали за багатьох з них. Тим не менш, ще в один подвиг команди Дарко Раяковича в Міннеаполісі віриться насилу.

«Чикаго» – «Оклахома»
Початок 3:00

«Чикаго» поступився «Нью-Орлеану» (123:111), але потім реабілітувався проти «Мілвокі» (133:122) на виїзді. Зірки «Буллз» Кобі Вайт, Нікола Вучевич, Зак Лавін вперше зіграють вдома проти колишньої команди свого головного тренера Біллі Донована. «Оклахома-Сіті» розпочала сезон з впевненої перемоги над «Денвером» (102:87). Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен, Джейлен Вільямс спроможні принести «Тандер» позитивний результат і в Чикаго, хоча це буде непросто.

«Сан-Антоніо» – «Х’юстон»
Початок 3:30

«Сан-Антоніо» почав чемпіонат з поразки від «Далласа» (109:120), а тепер команду Грега Поповича чекає ще одне техаське дербі з «Х’юстоном». Вдома Віктор Вембаньяма, Кріс Пол, Харрісон Барнс здатні створити супернику більше проблем, хоча «Сперс» все одно вважаються аутсайдером в протистоянні з «Рокетс». Лідери гостей Альперен Шенгюн, Джейлен Грін, Фред Ванвліт, Діллон Брукс щойно розгромили «Мемфіс» (128:108) і можуть перенести яскравий атакуючий запал на «Сан-Антоніо», незважаючи на певну втому через «бек-ту-бек».

«Фінікс» – «Даллас»
Початок 4:00

«Фінікс» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Лейкерс» (116:123). Зірки «Санз» Кевін Дюрант, Бредлі Біл і Девін Букер не змогли перекидати Леброна Джеймса, Остіна Рівза і Ентоні Девіс. Зараз їх чекає не менш складний іспит проти іменитих опонентів з «Далласа» Луки Дончича, Кайрі Ірвінга і Клея Томпсона. «Маверікс» почали сезон з перемоги над «Сан-Антоніо» (120:109) і відпочивали на день більше, що може стати важливим фактором в матчі.

«Лейкерс» – «Сакраменто»
Початок 4:00

«Лейкерс» зіграють «бек-ту-бек» після перемоги над «Фініксом» (123:116). Команда Джей Джей Редіка залишалася в Лос-Анджелесі, однак фактор втоми у Леброна Джеймса, Ентоні Девіса, Д’Анджело Рассела, Остіна Рівза не слід відкидати. «Сакраменто» відпочивав на день більше після прикрої домашньої поразки  від «Міннесоти» (115:117). «Кінгз» не треба робити довгий переліт в межах Каліфорнії, тому свіжі Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Демар Дерозан, Малік Монк, Кіган Мюррей, Олексій Лень та інші здатні створити господарям проблеми.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2744

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.