Михайлюк проти “Голден Стейт”, Леброн чекає в гості Дюранта: прев’ю матчів НБА 26 жовтня

Михайлюк проти "Голден Стейт", Леброн чекає в гості Дюранта: прев'ю матчів НБА 26 жовтня 1 - basket.com.ua

«Орландо» – «Бруклін»
Початок 2:00

«Орландо» розпочав сезон з впевненої перемоги у дербі Флориди над «Маямі» (116:97). Паоло Банкеро, Франц Вагнер, Джейлен Саггз, Гері Харріс одразу довели серйозність амбіцій «Меджик» у Східній конференції. «Бруклін» невдало провів матч-відкриття з «Атлантою» (116:120). Хоча особливих очікувань від «Нетс» немає, команда Жорді Фернендаса проводить перебудову. Кем Томас, Кемерон Джонсон, Денніс Шрьодер і компанія будуть рідко радувати фанатів «Нетс» в цьому чемпіонаті.

«Торонто» – «Філадельфія»
Початок 2:00

«Торонто» нічого не протиставив «Клівленду» (106:136) у домашньому матчі-відкритті сезону. «Репторс» будуть відверто «зливати», Іманнуїл Квіклі, Скотті Барнс, Грейді Дік вмотивовані максимум на особисту статистику. «Філадельфія» без травмованих Пола Джорджа і Джоела Ембііда поступилася «Мілвокі» (109:124). Тайріз Максі, Келлі Убре, Кайл Лоурі, Андре Драммонд мають більші шанси принести «Сіксерс» перемогу в Канаді проти значно слабшого суперника.

«Атланта» – «Шарлотт»
Початок 2:30

«Атланта» дотиснула «Бруклін» (120:116) в стартовій грі чемпіонату.  Перший номер драфту-2024 Закарі Рісаше набрав лише 7 очок. Скоріш за все, Рісаше є ще доволі сирим гравцем, а «Хоукс» продовжать сильно залежати від Трея Янга, Клінта Капели і Богдана Богдановича. «Шарлотт» несподівано здолав «Х’юстон» (110:105) в гостях. Ламело Болл, Тре Менн, Малйз Бріджес теоретично здатні створити ще одну сенсацію в Атланті, однак поразка «Хорнетс» є більш вірогідною.

«Клівленд» – «Детройт»
Початок 2:30

«Клівленд» розгромив «Торонто» (136:106) в гостях, задавши гарний тон зі старту сезону. Лідери «Кавальєрс» Донован Мітчелл, Еван Моблі, Джарретт Аллен, Каріс Леверт зіткнуться з ще одним аутсайдером. «Детройт» навряд чи створить великі проблеми команді Кенні Аткінсона. Тім Хардвей, Джейлен Дюрен Кейд Каннінгем, Джейден Айві навряд чи допустять розгром «Пістонс» з різницею 30+ очок, але це, скоріш за все, максимум для підопічних Джей Бі Бікерстаффа.

 «Нью-Йорк» – «Індіана»
Початок 2:30

«Нью-Йорк» невдало зіграв проти діючих чемпіонів НБА «Бостон Селтікс» (109:132) на виїзді. Вдома Джейлен Брансон, Мікал Бріджес, Джош Харт, Карл-Ентоні Таунс постараються порадувати фанатів «Нікс». У команди Тома Тібодо хороші шанси на успіх, оскільки «Індіана» зараз не становить велику загрозу. «Пейсерз» з труднощами переграли «Детройт» (115:109) і надовго втратили через і втратили через розрив ахілла центрового Джеймса Вайзмена. Майлз Тернер, Паскаль Сіакам, Тайріз Халібертон спроможні нав’язати боротьбу «Нікс» на виїзді, але виграти на «Медісон Сквер Гарден» їм буде вкрай складно.

«Мілвокі» – «Чикаго»
Початок 3:00

«Мілвокі» вдало з’їздив в гості до «Філадельфії» (124:109), яка грала без травмованих Пола Джорджа і Джоела Ембііда. Тепер зіркам «Бакс» Яннісу Адетокумбо і Деміану Лілларду варто налаштовуватися на серйозне протистояння з «Чикаго», де доступні ключові гравці Нікола Вучевич, Зак Лавін, Кобі Вайт, Джош Гідді. «Буллз» здатні створити проблеми команді Дока Ріверса, якщо та вийде на паркет занадто розслабленою.

«Х’юстон» – «Мемфіс»
Початок 3:00

«Х’юстон» несподівано програв «Шарлотт» (105:110) на старті чемпіонату. Глобальні висновки поки робити рано, але схоже, що «Рокетс» поки не готові піднятися на рівень контендерів Західної конференції. Молоді Альперен Шенгюн, Джейлен Грін, Осар Томпсон ще повинні багато працювати і набиратися досвіду для цього. «Мемфіс» виграв матч відкриття проти «Юти» (126:124) в гостях. Санті Альдама, Маркус Смарт, Джа Морент, Дезмонд Бейн здатні здобути перемогу і в Техасі, однак для цього у лідерів «Гріззліз» повинна бути висока мотивація.

«Юта» – «Голден Стейт»
Початок 4:30

«Юта» розпочала сезон з поразки від «Мемфіса» (124:126). Лаурі Маркканен, Вокер Кесслер, Джордан Кларксон, Коллін Секстон не змогли перекидати суперника. Головний тренер «Джаз» Вілл Харді при цьому доволі несподівано не дав хвилини Святославу Михайлюку, який, скоріш, за все все-таки дебютує в сезону в майбутній грі. «Голден Стейт» знищив «Портленд» (139:104). Стефен Каррі, Дреймонд Грін, Бадді Хілд, Джонатан Кумінг, Ендрю Віггінс тепер збираються розібратися з «Ютою». Можливо, команда Стіва Керра не виграє з нищівною різницею, але шанси «Голден Стейт» на успіх достатньо солідні.

«Лейкерс» – «Фінікс»
Початок 5:00

«Лейкерс» перемогли «Міннесоту» (110:103) у історичному матчі, коли Леброн та Бронні Джеймси стали першим дуетом батько-син, який зіграв в матчі НБА. Бронні не набрав очок, однак важливий сам факт його виходу на паркет. Протистояння з «Фініксом» є більш рутинним для «Лос-Анджелеса». Леброн Джеймс, Д’Анджело Рассел і Ентоні Девіс протистоятимуть зірковому тріо «Санз» Кевіну Дюранту, Девіну Букеру і Бредлі Білу. Далеко не факт, що для команди Джей Джей Редіка все складеться так вдало, як в попередній грі.

«Портленд» – «Нью-Орлеан»
Початок 5:00

«Портленд» провалився в матчі з «Голден Стейт» (104:139). Навряд чи у лідерів «Трейл Блейзерс» Джеремі Гранта, Анферні Саймонса, Скута Хендерсона раптово з’явиться захмарна мотивація на «Нью-Орлеан», однак виступити краще підопічні Чонсі Біллапса цілком спроможні. «Пеліканс» в стартовому матчі перемогли «Чикаго» (123:111), при цьому надовго втратили зіркового новачка Деджонте Мюррея через перелом руки. Брендон Інгрем, Зайон Вільямсон, Трей Мерфі здатні самотужки перекидати аутсайдерів рівня «Портленда», хоча без Мюррея команда Віллі Гріна суттєво ослабла.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2739

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.