Лень чекає в гості топ-клуб, Йокич і Дончич відкривають сезон вдома: прев’ю матчів НБА 25 жовтня

Лень чекає в гості топ-клуб, Йокич і Дончич відкривають сезон вдома: прев'ю матчів НБА 25 жовтня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Бостон»
Початок 2:00

«Вашингтон» «зливав» минулий сезон, що допомогло команді Брайана Кіфа отримати другий пік на драфті і вибрати перспективного французького центрового Алекса Сарра. Тим не менш, Сарр навіть разом з доволі досвідченими і талановитими Малкольмом Брогдоном, Джорданом Пулом, Йонасом Валанчюнасом, Саддіком Беєм не робить «Візарзс» конкурентоздатними. Ймовірно, «Вашингтон» продовжить програвати в майже кожному матчі, щоб вибрати ще одного топ-проспекта драфту через рік.

«Бостон» – діючий чемпіон НБА, який розпочав чемпіонат впевненою домашньою перемогою над «Нью-Йорк Нікс» (132:109). Тепер підопічні Джо Маззули зіграють на виїзді проти номінально ще більш слабкого суперника. Можливо, «Селтікс» не виграють з різницею 20+ очок, однак Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт, Дрю Холідей та інші повинні без особливих проблем розбиратися з аутсайдером «Вашингтоном».

«Даллас» – «Сан-Антоніо»
Початок 2:30

«Даллас» достатньо несподівано грав в фіналі НБА минулого сезону, де поступився «Бостону». Лука Дончич і Кайрі Ірвінг в міжсезоння отримали нового зіркового напарника Клея Томпсона, разом з яким розраховують як мінімум повторити успішний результат, а в ідеалі навіть виграти титул. «Маверікс» буде непросто боротися за чемпіонство, однак команда Джейсона Кідда повинна без якихось труднощів виходити в плей-офф на Заході.

«Сан-Антоніо» «зливав» попередній чемпіонат після вибору Віктора Вембаньями під першим номером драфту. Ситуація для «Сперс» практично не змінилася навіть після переходу іменитого ветерана Кріса Пола. Вембаньяма, Пол, Харрісон Барнс, Келдон Джонсон, Джеремі Сохан, можливо, не дозволять «Сан_Антоніо» стати головним аутсайдером Західної конференції, однак високі завдання підопічні Грега Поповича навряд чи готові вирішувати, в тому числі їм буде важко виграти техаське дербі на старті сезону.

«Денвер» – «Оклахома»
Початок 5:00

«Денвер» не зміг захистити титул в минулому сезоні, вилетівши від «Міннесоти» в другому раунді плей-офф. Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон і Майкл Портер націлені реабілітуватися перед фанатами «Наггетс», в цьому їм допоможе підписаний у якості вільного агента Рассел Вестбрук. «Наггетс» мають зіграний склад під керівництвом багаторічного головного тренера Майка Мелоуна і залишаються контендером на Заході, а також одним з головних претендентів на титул НБА в цілому.

«Оклахома-Сіті» сенсаційно виграла попередній регулярний чемпіонат і вийшла до півфіналу Західної конференції. Тепер перед молодими лідерами «Тандер» Шеєм Гілджес-Александером, Четом Холмгреном і Джейленом Вільямсом стоїть важке завдання уникнути застою після проривного сезону. Спад підопічних Марка Дейгнолта є доволі вірогідним, хоча «Оклахома-Сіті» точно не буде аутсайдером і у вдалий день зможе перемагати будь-якого суперника.

«Сакраменто» – «Міннесота»
Початок 5:00

«Сакраменто» невдало провів минулий сезон, вилетівши на стадії плей-ін. Лідери «Кінгз» Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Малік Монк мають потенціал боротися за пряму путівку в плей-офф, особливо після трансферу Демара Дерозана в міжсезоння. Олексій Лень, Кевін Хертер, Кеон Елліс та інші постараються посильно допомогти зіркам у вирішенні високих завдань.

«Міннесота» вже провела перший матч в новому чемпіонату, поступившись на виїзді «Лейкерс» (103:110). Ентоні Едвардс, Джуліус Рендл, Руді Гобер не змогли зіпсувати стартовий матч Леброну і Бронні Джеймсам. Лідери «Тімбервулвз» збираються реабілітуватися в гостях проти «Сакраменто», який не має якихось особливих підтекстів в стартовій грі сезону.

0

Автор публікації

Офлайн 22 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2730

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.