Трінк’єрі – про несподівану втрату зірки посеред сезону: “Шок – не те слово. Ніколи такого не бачив”

Трінк'єрі – про несподівану втрату зірки посеред сезону: "Шок – не те слово. Ніколи такого не бачив" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Жальгіріса” Андреа Трінк’єрі залишився шокаваний втратою розігруючого Тайрона Воллеса, який залишив команду з особистих причин посеред сезону.

“Шок – не те слово. Здивований. Мушу сказати, що він був дуже чесний і прямолінійний, і я це дуже ціную. Є баскетбол, є робота, але є і люди. Він був дуже чесний, взяв на себе відповідальність за свій вибір, і я завжди буду вдячний. Я не бачив нічого подібного, але те, як він упорався зі складним рішенням, було близько до досконалості. Ви не переконуєте людей у ​​необхідності прийняття важливих рішень. Ви просто запитуєте їх, чи дотримуються вони рішення, чи є у них сумніви і чи можете ви щось зробити, щоб допомогти їм прийняти правильне рішення, але ви не йдете проти волі.

Ринок складний. Знайти заміну Воллесу неможливо. Щороку ситуація стає гірше. Минулого року “Жальгіріс” намагався знайти захисника протягом п’яти місяців, і ми не змогли цього зробити. А коли Кінан Еванс отримав травму, ми заплатили ціну, величезну ціну. Оскільки тепер у НБА більше гравців під контролем, я маю на увазі контракти, молоді та талановиті американські гравці не приїжджають. Є команди, які шукають гравців із 1 вересня, і вони не підписали гравців”, – сказав Трінк’єрі.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2723

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.