Валерій Плеханов: “Наші хлопці повірили у себе”

Валерій Плеханов: "Наші хлопці повірили у себе" 1 - basket.com.ua

Головний тренер БК “Запоріжжя” Валерій Плеханов в коментарі клубній пресслужбі прокоментував результати матчів команди в іванофранківському баблі, де його команда мінімально поступилась “Київ-Баскету” та перемогла “Прикарпаття-Говерлу”.

“Після прикрих домашніх поразок провели багато роботи в тренувальному процесі. Найголовніше було змінити психологію. Як тільки молоді гравці зрозуміють, що вся відповідальність лежить на них самих, вони будуть грати по-іншому. Так і було. Ми виправили більшу частину помилок, яких припускалися у стартових матчах сезону, зіграли агресивніше на м’ячі, швидше його рухали, і це принесло свої плоди.

Не зовсім задоволений нашим захистом у матчі з “Київ-Баскетом”, кілька помилок на останніх хвилинах були пов’язані з тим, що ми змінювали систему захисту і хлопцям банально не вистачило комунікації. Тому дали закинути Павлу Буренку дві “трьохи”, хоча ні перший, ні другий кидок не мав бути вільним. Наші гравці приймали неправильне рішення і дали можливість їхньому штатному шутеру вирішити долю матчу.

Та навіть попри ці помилки, якби ми забили свої штрафні, то підсумковий результат був би іншим. Незрозуміло – чому в першій половині ми кидаємо штрафні 8/9, а потім мажемо 12. Все одно віддав належне своїй команді, це вже нагадувало баскетбол. У роздягальні я подякував хлопцям.

Ми розуміли, що попереду ще одна гра, на матч із “Прикарпаттям-Говерлою” вийшли налаштованими з перших хвилин і не повторили помилок домашнього туру, коли грали на другий день з “Кривбасом”. Відіграли абсолютно дисципліновано. Якщо пропускаємо 58 очок – система гри працює.

Радий за хлопців, що повірили в себе. Тепер головне не зупинятися та продовжувати працювати далі. У нас буде тривала пауза в чемпіонаті, використаємо час, щоб ще краще перебудувати гру з урахуванням того, що легіонерів у нас не буде”, – відзначив Валерій Плеханов.

0

Автор публікації

Офлайн 18 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7467

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.