“Панатінаїкос” опротестував результат матчу проти новачка Євроліги

"Панатінаїкос" опротестував результат матчу проти новачка Євроліги 1 - basket.com.ua

“Панатінаїкос” вирішив подати протест на результат матчу 3-го туру регулярного чемпіонату Євроліги проти “Парижа” (80:84).

“Панатінаїкос” незадоволений моментом за 3:42 хвилини до кінця четвертої чверті, коли “Париж” вів з рахунком 75:68. Судді дали головному тренеру “Панатінаїкоса” Ергіну Атаману технічний фол, а потім гравець команди Кендрік Нанн отримав неспортивний фол.

Претензія “Панатінаїкоса” пов’язана з тим, що між двома рішеннями арбітрів мала бути пауза, чого не сталося. Таймер продовжував йти, і тому клуб вважає, що їхній протест має сенс.

“Вітаю “Париж”. Але після кількох років я вперше бачу таке в Євролізі. Вони грали дуже швидко. Вони бігли з м’ячем і кидали лише за 5-6 секунд до кінця атаки. І у захисті вони були дуже агресивними. Я не бачив відео і не можу нічого сказати про конкретні розіграші, але мої гравці мали багато скарг. Це було щось незвичайне. Після кількох років я вперше бачу це в Євролізі. Мені більше нічого говорити не потрібно, ті, хто бачив гру, все зрозуміли”, – сказав Атаман після матчу.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2677

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.