Знаменитий мілліардер зізнався, чому продав клуб НБА, яким володів 24 роки

Знаменитий мілліардер зізнався, чому продав клуб НБА, яким володів 24 роки 1 - basket.com.ua

Мілліардер Марк Кьюбан пояснив, чому продав клуб НБА “Даллас Маверікс”, яким володів з 2000 року. Сім’ї Міріам Адельсон та Патріка Дюмон купили мажоритарний пакет акцій у Кьюбана за 4 мільярди доларів, міллардер залишив собі 25% акцій і все ще має певний вплив на рішення організації.

“Я продав команду з двох причин: по-перше, моїм дітям 15, 18 та 21 рік. Це чинить на них великий тиск, коли я стаю старшим, щоб прийняти рішення, чи управлятимуть вони командою? Для деяких сімей це спрацювало, а інші діти просто ненавидять це, йдуть із образою. Я не хочу ставити своїх дітей у таке становище. І по-друге, я завжди звик мати переваги.

Але те, що відбувається зараз… Ви бачили ситуації з “Голден Стейт Ворріорз”, тепер з “Бостон Селтікс”. Все зосереджено навколо арени. Арена стає центральною точкою для якогось більшого розвитку активу. Я нічого про це не знаю. Вкласти 1 мільярд доларів в арену і найняти партнера, який керуватиме цим замість мене, це великий ризик. 100 людей прийдуть і скажуть: “Я зроблю це для вас”, але я просто не хочу опинитися в такому становищі, коли не знаєш чи не можеш контролювати свою власність”, – сказав Кьюбан.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2710

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.