Артем Ковальов гратиме за естонську “Кейлу Кулбет”

Артем Ковальов гратиме за естонську "Кейлу Кулбет" 1 - basket.com.ua

Український форвард Артем Ковальов, який розпочав сезон у команді “Калев/Крамо”, продовжить свої виступи в іншій естонській команді “Кейла Кулбет”.

“Я радий приєднатися до команди. Я багато чув про уболівальників Кейли, що вони найбільш активні та голосні вболівальники в лізі. Я завжди хотів би бачити повний зал на домашніх іграх”, – сказав 26-річний Ковальов після переходу в команду.

“Нам потрібно було більше сили під кошиком, і коли виникла можливість підписати Ковальова, ми нею скористалися. Ми майже точно знаємо, що ми отримаємо. Він, безсумнівно, допоможе покращити нашу боротьбу за підбирання, а також дадасть нам варіантів у атаках”, – сказав головний тренер “Кейли” Піп Пахв.

Дебютувати за нову команду Ковальов зможе вже сьогодні, 9 жовтня, в матчі латвійсько-естонської ліги проти “ТалТех/Алекси”.

Додамо, що в “Кейлі Кулбет” цього сезону грають двоє українців – Андрій Мироненко та Ігор Сергєєв.

У складі “Калева/Крамо” Ковальов встиг відіграти лише два матчі – у кваліфікації Ліги чемпіонів зіграв лише одну хвилину, а минулого четверга набрав 4 очки за 11 хвилин у матчі з ризьким “ВЕФом” у ЛЕБЛ.

Минулого року Ковальов набирав у середньому 18,3 очка, 9,3 підбирання та 1,5 блок-шота в 19 матчах латвійсько-естонської першості у складі “Віймсі”.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7486

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.