Топ-снайпер отримав новий контракт в клубі НБА, який три дні тому відрахував його

Топ-снайпер отримав новий контракт в клубі НБА, який три дні тому відрахував його 1 - basket.com.ua

“Нью-Орлеан Пеліканс” підписали однорічний контракт с легким форвардом Меттом Раяном.

Три дні тому “Пеліканс” розірвали контракт з Раяном, який мав часткову гарантію до 2026 року. Клуб провів реструктуризацію угоди гравця, який матиме гарантоване місце в команді лише на один сезон. Тепер у “Пеліканс” є 15 гравців на стандартних контрактах перед стартом сезону.

Минулого сезону Раян провів за “Нью-Орлеан” 28 матчів, набираючи в середньому 5,4 очка та 1,4 підбирання при 45,1% точності триочкових за 15 хвилин.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

2 думки про “Топ-снайпер отримав новий контракт в клубі НБА, який три дні тому відрахував його

  1. Freeman24 сказав:

    Деталі переходу Гершона Ябуселе з мадридського Реалу до Філадельфії в НБА.
    _____________________________________________________________________________
    Після блискучого виступу на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі форвард збірної Франції Гершон Ябуселе повернувся до НБА, підписавши контракт з “Філадельфією 76”. За цим кроком стоїть одна велика причина, і вона не пов’язана з баскетболом на майданчику.

    Незважаючи на те, що у нього вже був контракт з мадридським “Реалом” в Євролізі, Ябуселе підписав угоду на 2,1 мільйона доларів з “Філадельфією 76”, щоб переїхати в НБА. У контракті з іспанською командою пункт про вихід Ябуселе з НБА становив $2,5 млн. Цікаво, що викуп становив би лише $1 млн, якби команда НБА підписала контракт з Ябуселе до 15 липня. Команда НБА заплатить лише 850 000 доларів, згідно з новими правилами Колективного договору (CBA). Решта ляже на плечі самого Ябуселе.

    З 2,1 мільйона доларів, які він отримає за нову угоду, 37,5% буде вирахувано у вигляді федерального податку США. Крім того, Ябуселе сплатить 3,07% прибуткового податку штату Пенсильванія, де розташована команда “76ers”. Гравці НБА також підлягають так званому податку на спортсменів, який зобов’язує спортсменів сплачувати податки в штатах, які вони відвідують під час гри, таким чином, технічно отримуючи дохід у цих штатах. Таким чином, гравці НБА можуть подати до 20+ податкових декларацій до податкової служби, коли прийде час. Відсоток від угоди піде агенту Ябуселе. Крім того, НБА зберігає 10% від усіх зарплат у вигляді ескроу на випадок, якщо ліга не зможе досягти прогнозованого доходу за сезон. Хоча гравці зазвичай отримують ескроу назад, це все одно грошова сума, з якою Ябуселе не зможе впоратися негайно. Зрештою, Гершон Ябуселе повинен буде сплатити понад мільйон різних податків і зборів. Таким чином, він фактично втратить понад півмільйона доларів у цьому сезоні, якщо виплатить “Реалу” суму викупу одразу. Швидше за все, сторони розроблять план виплати суми викупу в розстрочку, як у випадку з Габріелем Деком і Факундо Кампаццо.
    Перехід до НБА дасть Ябузеле шанс знову показати себе командам ліги. До того ж, француз заробить набагато більше грошей, ніж його річна зарплата. Тепер уже колишній форвард мадридського “Реала” провів два роки в НБА, після чого повернувся до Європи і приєднався до клубу LDLC ASVEL Villeurbanne. За два сезони у складі “Бостон Селтікс” Ябуселе в середньому набирав 2,3 очка та робив 1,4 підбирання за гру. Це буде його третій загалом рік в НБА. Вже одне це досягнення відкриє для гравця значні фінансові вигоди. Всі гравці НБА отримують пенсію за віком та інші пільги, якщо вони грають щонайменше три роки в лізі. Ябуселе повинен зіграти принаймні одну гру в НБА протягом сезону, щоб мати на це право. Новий CBA визначив підвищену вартість пільг. Тепер кожен гравець, який має на це право, отримуватиме $1,001.47 щомісяця за рік служби після досягнення 62-річного віку. Максимальна кількість років служби – 10. Таким чином, такий ветеран НБА, як Патрік Беверлі, який після 12 сезонів у лізі перейшов грати в ізраїльський “Хапоель Шломо Тель-Авів”, отримуватиме понад 240 000 доларів на рік після виходу на пенсію. Наразі Ябуселе отримуватиме 36 052,92 доларів на рік за свої три сезони в НБА. Розмір щомісячних виплат для всіх гравців, які ще не почали отримувати чеки, буде коригуватися з роками. Гравці НБА також мають можливість почати отримувати виплати вже у 45 років, але тоді їх розмір зменшується відповідно до окремої поправки до Пенсійного плану, яка не була оприлюднена. Усі гравці, які мають на це право, також отримують страхування життя, страхування на випадок втрати працездатності, а також стоматологічне страхування, страхування зору та страхування рецептурних ліків. НБА також заохочує гравців відкривати рахунки 401k (пенсійний інвестиційний план у США), де ліга більш ніж удвічі збільшує суму, яку гравці вносять на рахунки. Ябуселе також матиме право на отримання компенсації за навчання у зв’язку зі зміною кар’єри, якщо він вирішить здобути ступінь в американському університеті. Фінансова допомога може сягати до 62 500 доларів на рік.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.