Ткаченко, Санон, Бобров, Сидоров та Близнюк зіграли свої перші матчі за нові клуби

Ткаченко, Санон, Бобров, Сидоров та Близнюк зіграли свої перші матчі за нові клуби 1 - basket.com.ua

Гравці національної збірної України дебютували за свої нові клуби в рамках контрольних матчів. Іссуф Санон та Вʼячеслав Бобров зіграли свій перший матч за латвійський “ВЕФ”. Ризький клуб переміг у передсезонній грі “Вентспілс” з рахунком 88:75: Санон у цьому матчі набрав 18 очок, Бобров допоміг команді, додавши до активу 10 очок і 7 підбирань.

Ткаченко, Санон, Бобров, Сидоров та Близнюк зіграли свої перші матчі за нові клуби 3 - basket.com.ua

Захисник збірної України Ілля Сидоров взяв участь в контрольному матчі французького клубу “Фос Прованс”, за який виступатиме в сезоні 2024/25. Команда українця перемогла “Сент-Вальєр” (87:72), а Сидоров набрав 9 очок.

Три матчі за свою нову команду зіграв форвард збірної України Іван Ткаченко. В першій контрольній грі за “Міттельдойчер” проти “Дрездена” (85:78) Ткаченко набрав 4 очка, 3 підбирання та 3 блок-шота. В другому матчі проти “Бамберга” (72:82) Ткаченко набрав 10 очок, в третій контрольній грі — проти “Хемніца” (92:57) — Ткаченко набрав 7 очок.

 Ткаченко, Санон, Бобров, Сидоров та Близнюк зіграли свої перші матчі за нові клуби 5 - basket.com.ua

Перший контрольний матч міжсезоння провела і команда Богдана Близнюка. Литовський клуб “Йонава” поступився німецькому “Ростоку” (64:65), для Близнюка цей матч став першим після повернення в професійний баскетбол після паузи в минулому сезоні.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 977

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.