“Партизан” відреагував на різкі звинувачення топ-легіонера, який зі скандалом покинув команду

"Партизан" відреагував на різкі звинувачення топ-легіонера, який зі скандалом покинув команду 1 - basket.com.ua

“Партизан” опублікував офіційну заяву після звинувачень з боку колишнього форварда команди Джеймса Наннеллі в несвоєчасній виплаті зарплатні протягом двох останніх сезонів і штрафі за бійку з гравцем “Црвєни Звєзди” Стефаном Лазаревичем, коли американець, за його версією, захищався від нападу.

“Після нещодавніх коментарів колишнього гравця БК “Партизан” Джеймса Наннеллі в соціальних мережах клуб вважає за важливе прояснити відповідні факти щодо ситуації. Після завершення сезону 2023/24 тренерський штаб вирішив не пропонувати Наннеллі продовження контракту. Було ухвалено рішення підписати Ваню Маринковича та Айзека Бонгу на майбутній сезон. Що стосується фінансових зобов’язань клубу, Джеймсу Наннеллі були виплачені всі належні компенсації відразу після закінчення сезону. Крім того, він отримав бонуси за свою гру за останні два сезони, а всі супутні податки були належним чином сплачені.

Інцидент, який ознаменував кінець перебування Джеймса в “Партизані”, стався у вирішальний момент для клубу. Важливо повторити, що клуб глибоко шкодує про інцидент за участю Наннеллі та гравця-суперника, який отримав незначні травми. Після цієї сумної події головний тренер “Партизана” Желько Обрадович вирішив, що Наннеллі більше не буде частиною команди. Це рішення було ухвалено з жалем, оскільки клуб хотів уникнути подібних інцидентів. У той час як клуб розуміє і визнає розчарування колишнього гравця, необхідно дотримуватись внутрішніх правил. Правила клубу мають першорядне значення, і жодна людина не може бути вищою за організацію. “Партизан” дякує Джеймсу Наннеллі за його внесок для команди та вболівальників. Ми бажаємо йому удачі та успіхів у його майбутніх професійних та особистих починаннях”, – йдеться в заяві.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2736

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.