НБА потрапила у скандал з новою угодою про телеправа на 20 млрд доларів

НБА потрапила у скандал з новою угодою про телеправа на 20 млрд доларів 1 - basket.com.ua

НБА офіційно оголосила, що остання пропозиція Warner Bros. Discovery по контракту на телеправа не відповідає умовам Amazon Prime Video. Ліга входить у довгострокову угоду з Amazon.

WBD, яка володіє каналом TNT, при цьому стверджує, що повторила пропозицію Amazon, яка становить близько 1,8 мільярда доларів за сезон і понад 20 мільярдів здо 2036 року (в цілому 77 млрд доларів разом з іншими партнерами Disney та NBC), та має право зберегти права на пакет трансляцій НБА. Організація обіцяє “прийняти відповідні дії”.

“Ми повторили пропозицію Amazon, оскільки ми маємо на це договірне право, і не віримо, що НБА може його відхилити. Вчиняючи таким чином, вони відмовляють численним уболівальникам, які демонструють свою непохитну підтримку нашому найкращому у своєму класі висвітленню ліги. Ми вважаємо, що вони абсолютно неправильно витлумачили наші договірні права щодо сезону-2025/26 та наступних сезонів, і ми зробимо відповідні дії. Однак ми з нетерпінням чекаємо на ще один чудовий сезон НБА на TNT і Max, включаючи наше культове Inside the NBA”, – йдеться у заяві WBD.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.