“Нью-Йорк” приймає “Індіану”, “Денвер” проти “Міннесоти”: прев’ю матчів плей-офф НБА 15 травня

"Нью-Йорк" приймає "Індіану", "Денвер" проти "Міннесоти": прев'ю матчів плей-офф НБА 15 травня 1 - basket.com.ua

«Нью-Йорк» – «Індіана»
Початок: 03:00

«Індіана» розгромила «Нью-Йорк» (121:89) в четвертому матчі і зрівняла рахунок в серії (2-2). Тайріз Халібертон, Паскаль Сіакам, Майлз Тернер, Аарон Несміт, Ті Джей Макконнелл, Обі Топпін та інші гравці «Пейсерз» не зустріли звичного супротиву з боку «Нікс», що не повинно їх занадто розслаблювати. У суперника були серйозні кадрові проблеми, через які довелося фактично пожертвувавати минулою грою, але «Нікс» все ще мають перевагу домашнього паркету в серії. Підопічним Ріка Карлайла поки не вдавалося перемагати «Нью-Йорк» на «Медісон Сквер Гарлен», а для потрапляння в фінал Східної конференції це треба зробити хоча б один раз.

«Нікс» вийшли на минулу гру без О Джи Анунобі, мав певні проблеми зі здоров’ям Джейлен Брансон. Це без врахування Мітчелла Робінсона і Бояна Богдановича, які раніше через серйозні травми вибули до кінця сезону по ходу плей-офф. «Нью-Йорк» не може нав’язувати боротьбу «Індіані» в кожному матчі, однак вдома Брансон, Донте Дівінченцо, Алек Беркс, Майлз Макбрайд, Джош Харт повинні виступити значно краще. Підопічним Тома Тібодо буде непросто здобути перемогу обмеженою ротацією без ряду ключових гравців, але за рахунок старання і самовіддачі шанси на успіх господарів далеко не нульові.

«Денвер» – «Міннесота»
Початок: 05:30

«Денвер» здолав «Міннесоту» (115:107) в четвертому матчі, що дозволило діючим чемпіонам зрівняти рахунок в серії (2-2) після поразок в двох стартових домашніх матчах. Певна психологічна перевага тепер на боці «Наггетс», однак результат протистояння ще не вирішений. Нікола Йокич, Аарон Гордон, Джамал Мюррей, Майкл Портер повинні згадати смак перемоги на рідному паркеті, щоб можна було говорить про якийсь суттєвий перелом. Два гостьових успіхи не повинні занадто їх розслабляти. В цьому плані показовим є приклад тієї ж «Міннесоти», який команді Майка Мелоуна в жодному разі не можна повторювати.

«Тімбервулвз» отримали гарний холодний душ, який повинен спустити деяких гравців з небес на землю. Ентоні Едвардс, Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Майк Конлі, Джейлен Макденіелс, Наз Різ занадто рано повірили в те, що справа зроблена і вони вже є учасниками фіналу Західної конференції. Тепер підопічним Кріса Фінча треба все починати з чистого листа. Безумовно, ще раз переграти «Денвер» в гостях буде значно складніше, ніж в стартових зустрічах серії. Тим не менш, у «Міннесоти» є потенціал це зробити, якщо ключові гравці будуть виступати з тією ж агресією на обох кінцях паркету, як на початку поточного плей-офф.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.