Вадим Довідний набрав 51 очко за матч, встановивши рекорд результативності Вищої ліги

Вадим Довідний набрав 51 очко за матч, встановивши рекорд результативності Вищої ліги 1 - basket.com.ua

Столичний Селф Мейд завершив регулярний чемпіонат перемогою над іншою київською комадою Push Team-ДТЕУ 114:70.

В цьому матчі рекорд результативності сезону встановив Вадим Довідний, який набрав 51 очко за 38 хвилин на майданчику. Довідний реалізував 12/24 двоочкових, 8/14 триочкових та 3/3 штрафних. Також він записав до активу 3 підбирання, 13 передач, 2 перехоплення при 1 втраті та 4 фолах.

Вадим Довідний набрав 51 очко за матч, встановивши рекорд результативності Вищої ліги 3 - basket.com.ua

До цього рекордом результативності сезону були 46 очок Романа Потєєва в матчі його Push-ЦДУ проти ДіДіБао в березні. Другий результат був у Довідного, який набрав 43 очка проти Політехніка на початку березня.

51 очко до матч – п’ятий результат в історії Вищої ліги. Стільки ж в минулому сезоні набрав Максим Мочалов за Політехнік в матчі проти Полтави, а через кілька місяців гравець Вінницьких Зубрів Андрій Гуцалюк перевершив це досягнення, набравши проти Полтави 54 очка.

Рекордними є 63 очка Сергія Нетреби за КТУ проти СпортЛіцея у 2011 році. Йому ж належить другий та третій історичний результати (58 та 55 очок в тому ж 2011 році).

0

Автор публікації

Офлайн 22 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7468

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.