Михайлюк чекає в гості колишній клуб, Лень проти аутсайдера: прев’ю матчів НБА 19 березня

Михайлюк чекає в гості колишній клуб, Лень проти аутсайдера: прев'ю матчів НБА 19 березня 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Клівленд»
Початок: 01:00

«Індіана» (38-30) виграла 3 з останніх 4 матчів. Поступово Майлз Тернер, Паскаль Сіакам, Тайріз Халібертон звикають грати без травмованого Беннедикта Матуріна, хоча стабільності «Пейсерз» все ще не вистачає. «Клівленд» (42-25) веде боротьбу з «Мілвокі» за друге місце в Східній конференції. Без травмованих Евана Моблі і Макса Струса це є складною задачею для «Кавальєрс», однак Донован Мітчелл, Каріс Леверт, Джарретт Аллен, Даріус Гарленд стараються. Підопічним Джей Бі Бікерстеффа навряд чи буде легко в Індіанаполісі, але поборотися за перемогу гості спроможні.

«Бостон» – «Детройт»
Початок: 01:30

«Бостон» (53-14) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Вашингтоном» (130:104). Джейсон Тейтум, Сем Хаузер і Ел Хорфорд ще в первій половині швидко забезпечили «Селтікс» комфортну перевагу, тому солідні хвилини отримали резервісти Святослав Михайлюк, Пейтон Прітчард, Люк Корнет, Джейден Спрінгер, Ксавьєр Тіллман. Ситуація може повторитися в грі з «Детройтом» (12-55). «Пістонс» – такий же відвертий аутсайдер, як і «Вашингтон». Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Джейлен Дюрен мало що здатні протиставити «Бостону» у гостях, навіть якщо у них буде більш-менш висока мотивація.

«Філадельфія» – «Маямі»
Початок: 01:30

«Філадельфія» (37-30) продовжує поступово здавати позиції без травмованого Джоела Ембііда. Головний тренер «Сіксерс» Нік Нерс очікує на повернення центрового перед плей-офф, але найближчими тижнями Келлі Убре, Кайлу Лоурі, Тобіасу Харрісу, Тайрізу Максі, Бадді Хілду доведеться здобувати результат самотужки. «Маямі» (37-30) – конкурент «Філадельфії» за місце в топ-6 Сходу. «Хіт» проведуть «бек-ту-бек» після непростого виїзда до «Детройту» (104:101). Данкан Робінсон, Бем Адебайо, Джиммі Батлер накопичили певну втому, але в цілому підопічні Еріка Споельстри як мінімум повинні нав’язати супротив господарям.

«Чикаго» – «Портленд»
Початок: 02:00

«Чикаго» (33-35) «застряг» на 9 місці в Східній конференції. Мотивація Демара Дерозана, Ніколи Вучевича, Кобі Вайта перед плей-ін – зробити баланс «Буллз» в таблиці хоча б нейтральним і покращити особисту статистику. В матчі з «Портлендом» (19-48) обидві цілі підопічним Біллі Донована реально виконати. «Трейл Блейзерс» переважно «зливають» в кінці регулярного чемпіонату. Навряд чи Джеремі Грант, Деандре Ейтон, Анферні Саймонс їдуть в Чикаго з думками перемогти за будь-яку ціну.

«Юта» – «Міннесота»
Початок: 03:00

«Юта» програли попередній матч проти «Міннесоти» (100:119) вдома. «Джаз», по суті, змирилися з неможливістю потрапити в плей-ін Західної конференції, а «Тімбервулвз» все ще сподіваються поборотися за перше місце навіть без травмованого Карла-Ентоні Таунса. Є висока вірогідність, що Ентоні Едвардс, Майк Конлі, Руді Гобер знову перекидають Джордана Кларксона, Джона Коллінза і Колліна Секстона.

«Голден Стейт» – «Нью-Йорк»
Початок: 04:00

«Голден Стейт» (35-31) більш-менш надійно почуває себе в зоні плей-ін Заходу, хоча команді Стіва Керра ще слід враховувати переслідування з боку «Х’юстона». Розслаблятися Стефен Каррі, Джонатан Кумінга, Клей Томпсон, Дреймонд Грін поки точно не мають права. «Нью-Йорк» (40-27) їде в гості до «Ворріорз», вигравши три матчі поспіль. В складі «Нікс» відновилися від травм О Джи Анунобі і Джейлен Брансон, що робити команду Тома Тібодо дуже небезпечним суперником.

«Сакраменто» – «Мемфіс»
Початок: 04:00

«Сакраменто» (38-28) поступився в попередньому матчі з «Нью-Йорком» (91:98). «Кінгз» залишилися в зоні плей-офф Заходу, але Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, Харрісон Барнс, ДеАарон Фокс, Олексій Лень та інші гравці «Кінгз» більше не мають права на помилку. «Мемфіс» (23-45) – невмотивований аутсайдер. Тим не менш, в складі «Гріззліз» відновився Дезмонд Бейн, який разом з Санті Альдамою і Джареном Джексоном у вдалий день здатен створити проблеми фаворитам.

«Лейкерс» – «Атланта»
Початок: 04:30

«Лейкерс» (36-32) програли «Голден Стейт» (121:128) і опустилися на 10 місце в Західній конференції. Травму ока отримав Ентоні Девіс, а «Лос-Анджелесу» знову варто переживати за перебування в зоні плей-ін. Леброн Джеймс, Д’Анджело Рассел, Руї Хачімура, Спенсер Дінвідді, Остін Рівз постараються реабілітуватися перед рідною публікою проти «Атланти» (30-37), навіть якщо Девіс не відновиться. «Хоукс» проведуть «бек-ту-бек» після матчу з «Кліпперс» (110:93). Деджонте Мюррей, Джейлен Джонсон, Деандре Хантер, Клінт Капела, Богдан Богданович приємно здивували в першому матчі в Лос-Анджелесі, але на другий подвиг в Каліфорнії у підопічних Квіна Снайдера може не вистачити мотивації і фізичних сил.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Одна думка про “Михайлюк чекає в гості колишній клуб, Лень проти аутсайдера: прев’ю матчів НБА 19 березня

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.