Реванш “Голден Стейт” проти аутсайдера, непростий виїзд для Дончича: прев’ю матчів НБА 12 березня

Реванш "Голден Стейт" проти аутсайдера, непростий виїзд для Дончича: прев'ю матчів НБА 12 березня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Шарлотт»
Початок: 01:00

«Детройт» (10-53) і «Шарлотт» (16-48) – безнадійні аутсайдери Східної конференції. «Пістонс» і «Хорнетс» грають практично без мотивації, тому виділити фаворита в цій парі дуже складно. За «Детройт» говорить фактор домашнього паркету. Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Джейлен Дюрен останнім часом більш-менш проявляли конкурентний характер на паркеті, тому вони можуть перекидати Майлза Бріджеса, Брендона Міллера, Гранта Вільямса і компанію. Хоча це далеко не гарантований сценарій, і перемога гостей також не стане чимось дивовижним.

«Клівленд» – «Фінікс»
Початок: 01:30

«Клівленд» (41-23) змагається з «Мілвокі» за друге місце на Сході. «Кавальєрс» в даний момент заважають травми Донована Мітчелла, Макса Струса і Евана Моблі. Тим не менш, Даріус Гарленд, Каріс Леверт, Джарретт Аллен здатні здобувати результат без них, хоч і не на постійній основі. «Фінікс» (37-27) сподівається, що команда Джей Бі Бікерстаффа не відійде після «бек-ту-бека» з «Брукліном» (101:120). Однак Кевіну Дюранту, Юсуфу Нуркичу, Бредлі Білу в будь-якому випадку доведеться докласти значних зусиль, щоб принести «Санз» перемогу в Огайо.

«Сан-Антоніо» – «Голден Стейт»
Початок: 02:00

«Сан-Антоніо» несподівано переміг «Голден Стейт» (126:113) у минулому гостьовому матчі. В складах «Сперс» і «Ворріорз» не було головних зірок – Віктора Вембаньями і Стефена Каррі відповідно. Вембаньяма може повернуться на паркет, в той час як Каррі ще заліковує гомілкостоп. Втрата Каррі дуже серйозна для «Голден Стейт». Келдон Джонсон, Джеремі Сохан перекидали Клея Томпсона, Джоната Кумінгу на виїзді. Разом з Вембаньямою вони цілком здатні зробити це вдома, якщо продемонструють належну мотивацію.

«Чикаго» – «Даллас»
Початок: 02:00

«Чикаго» (31-33) завершив непросте турне по Заходу з результатом 3-1. Нікола Вучевич, Демар Дерозан, Кобі Вайт набрали солідний хід. «Буллз» спроможні переграти чергового суперника з протилежної конференції на власному паркеті. «Даллас» (36-28) виграв два останніх матчі. Нарешті статистичні подвиги Луки Дончича конвертувалися в результат, хоча «Маверікс» так і не піднялися в зону плей-офф. Команда Джейсона Кідда ризикує оступитися в Чикаго, що значно погіршить її позиції в турнірній таблиці.

«Денвер» – «Торонто»
Початок: 03:00

«Денвер» (44-20) розгромив «Юту» (142:121) і піднявся на друге місце в Західній конференції. Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон і Майкл Портер не збираються зупинятися. «Наггетс» найближчим часом можуть змістити «Оклахому» з лідируючої позиції. Для цього треба не оступатися з суперниками рівня «Торонто» (23-41). «Репторс» мало що здатні протиставити команді Майка Мелоуна у гостях, навіть якщо Ар Джей Барретт, Іммануїл Квіклі, Гері Тренр вийдуть на паркет вмотивованими.

«Портленд» – «Бостон»
Початок: 04:30

«Портленд» (18-45) в минулому матчі переміг «Торонто» (128:118 ОТ). Тепер мотивація Деандре Ейтона, Делано Бентона, Анферні Саймонса та інших гравців «Трейл Блейзерс» ризикує впасти. «Бостон» (49-14) оступився пару разів в останніх трьох іграх, але продовжує впевнено лідирувати на Сході. В складі «Селтікс» по особистим причинам не зіграє резервний захисник Святослав Михайлюк, однак Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт, Дрю Холідей і Крістапс Порзінгіс повинні розбиратися з аутсайдером за будь-яких обставин.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.