Відомого екс-гравця НБА заарештували в Іспанії

Відомого екс-гравця НБА заарештували в Іспанії 1 - basket.com.ua

Атакувальний захисник “Бреогана” Бен Маклемор був заарештований в Іспанії за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Маклемор приєднався до “Бреогана” наприкінці грудня, замінивши Джастіна Андерсона, який перейшов у “Валенсію”. З 2013 по 2022 роки Бен виступав в НБА, де провів 556 матчів з середньою результативністю 9,0 очка за гру.

Інцидент з затриманням трапився в місті Луго напередодні матчу “Бреогана” проти “Унікахи” в чемпіонаті Іспанії. Маклемор вже вийшов з поліцейського відділку і приніс вибачення за свою поведінку.

“Я зробив помилку, якою не пишаюся. Зараз, більше, ніж будь-коли, хочу продовжити допомагати своїм партнерам по команді та клубу, винести урок із цієї помилки та подати правильний приклад усім, хто вірить у мене, особливо дітям. Тому я щиро вибачаюсь і прошу нікого не сумніватися в тому, що я докладу всіх сил, щоб допомогти команді досягти наших цілей”, — заявив Маклемор.

31-річний Маклемор набирав у середньому 14,3 очки при точності 39,1% з-за дуги в восьми іграх нинішнього сезону чемпіонату Іспанії.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.