Жінка звинуватила Скотті Піппена в згвалтуванні і вимагає в нього 250 млн доларів

Жінка звинуватила Скотті Піппена в згвалтуванні і вимагає в нього 250 млн доларів 1 - basket.com.ua

Жінка на ім’я Чівет Валентайн подала до суду на легенду НБА Скотті Піппена.

Валентайн стверджує, що є колишньою коханкою Піппена, і звинувачує шестиразового чемпіона НБА в складі “Чикаго Буллз” у зґвалтуванні та переслідуванні.

За словами Валентайн, вона мала стосунки з Піппеном з 1987 по 1993 рік. У позові стверджується, що баскетболіст та його брат Карл зґвалтували її, внаслідок чого у неї народився син Девонте Піппен, якого у 2011 році вбили в перестрілці.

Жінка заявила, що Піппен використовував свою славу, щоб переслідувати, залякувати і мучити її. Крім того, вона стверджує, що ця ситуація викликала у неї серйозні психічні та емоційні проблеми, неможливість працевлаштуватися та втрату житла.

Валентайн заявляє, що Скотті використовував зв’язки з місцевими, державними та федеральними службовцями для скасування та фальсифікації поліцейських звітів, щоби виставити її психічно хворою.

Вона вимагає 250 мільйонів доларів від Піппена, організації “Буллз” та членів його родини. Піппен був одружений з Карен Макколлум з 1988 по 1990 рік. В 1997-му він одружився на Ларсі Піппен, з якою розлучився з 2018-му. Ларса також фігурує в позові, оскільки Валентайн звинувачує її в “завданні страждань”.

0

Автор публікації

Офлайн 30 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.