Хороший шанс для Леня, “Голден Стейт” проти “Лейкерс” і ще 10 ігор: прев’ю матчів НБА 23 лютого

Хороший шанс для Леня, "Голден Стейт" проти "Лейкерс" і ще 10 ігор: прев'ю матчів НБА 23 лютого 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Детройт»
Початок: 02:00

«Індіана» (31-25) після перерви на Матч зірок НБА намагатиметься втримати місце в зоні плей-офф Східної конференції. Паскаль Сіакам і Тайріз Халібертон почали непогано взаємодіяти на паркеті з іншими гравцями «Пейсерз», однак підопічним Ріка Карлайла ще багато над чим слід працювати. «Детройт» (8-46) – найгірша команда НБА за відсотком перемог. Цілком ймовірно, «Пістонс» не позбавляться цього статусу до кінця сезону. Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Джейлен Дюрен іноді грають з натхненням, але трапляється подібне дуже рідко.

«Клівленд» – «Орландо»
Початок: 02:00

«Клівленд» (36-17) йшов домінуючою ходою перед паузою в чемпіонаті. «Кавальєрс» постараються втриматися на другій позиції в Східній конференції. Головне занепокоєння щодо команди Джей Бі Бікерстаффа в тому, що Донован Мітчелл, Даріус Гарленд, Еван Моблі могли втратили свій ритм. «Орландо» (30-25) виграв 3 з останніх 4 матчів. Паоло Банкеро, Франц Вагнер, Коул Ентоні також не дуже хотіли йти на перерву. Теоретично «Меджик» здатні створити проблеми «Кавальєрс», але в цілому гості є аутсайдером протистояння.

«Торонто» – «Бруклін»
Початок: 02:00

«Торонто» (19-36) буде переважно «зливати» залишок сезону. Скотті Барнс, Ар Джей Барретт, Іммануїл Квіклі максимум зацікавлені лише в особистій статисті. «Бруклін» (21-33), скоріш за все, повторить шлях «Торонто». Тим не менш, «Нетс» загалом трохи сильніші. Клуб звільнив Жака Вона з посади головного тренера і призначив Кевіна Оллі виконуючим обов’язки. В «Брукліні» залишився Денніс Шрьодер, якого виміняли з «Торонто» перед дедлайном. Це свідчить про намір залишатися більш-менш конкурентоспроможними. Шрьодер разом з Мікалом Бріджесом і Кемом Томасом цілком здатен принести «Нетс» гостьову перемогу над своєю колишньою командою.

«Філадельфія» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:00

«Філадельфія» (32-22) сподівається на повернення Джоела Ембііда в плей-офф. До цього часу головне завдання «Сіксерс» – здобути туди пряму путівку. Кайл Лоурі, Бадді Хілд, Тобіас Харріс, Келлі Убре і Тайріз Максі здатні впоратися з завданням, хоча буде непросто. «Нью-Йорк» (32-22) – один з конкурентів «Сіксерс». «Нікс» грають без травмованих О Джи Анунобі і Джуліуса Рендла. Хорошою новиною для головного тренера Тома Тібодо є те, що обидва відновляться до кінця регулярного чемпіонату. Останнім часом Донте Дівінценчо, Боян Богданович, Джейлен Брансон мали труднощі зі здобуттям результату, однак те ж сам можна сказати про «Філадельфію». Шанси в цій парі приблизно 50 на 50.

«Даллас» – «Фінікс»
Початок: 02:30

«Даллас» (32-23) перед паузою виграв 5 матчів поспіль. «Маверікс» награють новий склад. Лука Дончич. Кайрі Ірвінг і Тім Хардвей отримали сильного помічника в нападі Пі Джей Вашингтона в результаті обміну з «Шарлотт» перед дедлайном. «Фінікс» (33-22) робить ставку на перевірених зірок Кевіна Дюранта, Девіна Букера і Бредлі Біла. Всі вони мали час залікувати свої мікротравми, щоб впевнено завершити регулярний чемпіонат і втримати «Санз» в зоні плей-офф Західної конференції. Хоча конкретно в Далласі підопічним Френка Вогеля навряд чи буде просто на паркеті.

«Нью-Орлеан» – «Х’юстон»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (33-22) тримається в топ-6 Заходу, але конкуренти знаходяться поруч. Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Йонас Валанчюнас, Сі Джей Макколлум не можуть дозволити собі розслабитися, інакше «Пеліканс» опустяться в зону плей-ін. «Х’юстон» (24-30) тільки мріє туди потрапити. Діллон Брукс, Фред Ванвліт, Джабарі Сміт, Джейлен Грін, Альперен Шенгюн часто безпомічно виглядають у гостях, тому «Рокетс» є явним андердогом протистояння в Луїзіані.

«Оклахома» – «Кліпперс»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (37-17) претендує на лідерство в Західній конференції. В лютому склад «Тандер» поповнили досвідчені Бісмак Бійомбо і Гордон Хейворд, які здатні суттєво допомогти молодим Шею Гілджес-Александру, Чету Холмгрену, Джейлену Вільямсу і Джошу Гідді. «Кліпперс» (36-17) також хочуть піднятися на перше місце. Джеймс Харден, Рассел Вестбрук, Пол Джордж, Кавай Ленард викладаються на повну. «Лос-Анджелес» у другій половині січня переграв «Тандер» (128:117) вдома. На виїзді підопічним Тайрона Лю буде важче повторити успіх, однак задача цілком реальна для виконання.

«Чикаго» – «Бостон»
Початок: 03:00

«Чикаго» (26-29) спокійно почуває себе в зоні плей-ін Сходу. Нікола Вучевич, Кобі Вайт, Демар Дерозан грають без психологічного навантаження. В основному це дозволяє «Буллз» здобувати прийнятний результат. «Бостон» (43-12) пішов на паузу в якості лідера НБА за відсотком перемог. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс, Дрю Холідей намагатимуться зберегти цей статус для «Селтікс». Гості – фаворит зустрічі, однак це не означає, що у «Чикаго» зовсім немає шансів на апсет.

«Денвер» – «Вашингтон»
Початок: 04:00

«Денвер» (36-19) програв три матчі поспіль перед перервою. Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон і Майкл Портер отримали можливість відпочити і попрацювати над помилками. «Наггетс» чекають в гості номінально дуже легкого суперника. «Вашингтон» (9-45) «зливає» сезон. Мотивація у лідерів «Візардс» Дені Авдії, Джордана Пула, Кайла Кузми лише в особистій статистиці, однак і заради неї вони навряд чи будуть відчайдушно битися на паркеті у гостях проти діючого чемпіона НБА.

«Юта» – «Шарлотт»
Початок: 04:00

«Юта» (26-30) перед паузою програла вдома «Лейкерс» і «Голден Стейт» (двічі) – головним конкурентам за місце в зоні плей-ін Заходу. «Джаз» значно ускладнили своє становище. Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Джон Коллінз повинні повторити потужний січневий відрізок, щоб повернутися в топ-10. «Шарлотт» (13-41) має серію з 3 перемог. Перед дедлайном склад «Хорнетс» поповнили Сет Каррі, Васіліє Міцич і Грант Вільямс, які несподівано грають з високою мотивацію. Скоріш за все, підопічні Стіва Кліффорда знову почнуть «зливати», хоча певні сплески найближчим часом теоретично можливі.

«Голден Стейт» – «Лейкерс»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (27-26) виграв 8 з останніх 10 матчів, що дозволило команді Стіва Керра закріпитися в зоні плей-ін Заходу. «Ворріорз» відірвалися від «Юти», однак остаточно розслаблятися Стефену Каррі, Дреймонду Гріну, Клею Томпсону та іншим ще рано. «Лейкерс» (30-26) їдуть в Сан-Франциско без травмованого Леброна Джеймса. Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел, Руї Хачімура, Остін Рівз здатні нав’язати господарям супротив, однак в цілому «Лос-Анджелес» є аутсайдером в цій парі.

«Сакраменто» – «Сан-Атоніо»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (31-23) ризикує вийти на паркет без свого лідера Домантаса Сабоніса, який підхопив інфекційну хворобу. В такому випадку місце в старті «Кінгз», ймовірно, отримає Олексій Лень, а більший об’єм роботи в нападі повинні виконати Кіган Мюррей, Харрісон Барнс і ДеАарон Фокс. «Сан-Антоніо» (11-44) – остання команда Заходу. «Сперс» навряд чи піднімуться хоча б на 14 місце до кінця чемпіонату, оскільки у підопічних Грега Поповича навіть немає такої цілі. Тим не менш, іноді Віктор Вембаньяма, Девін Вассел, Джеремі Сохан створюють проблеми номінально більш сильним суперникам. «Кінгз» слід зробити висновки з недавньої домашньої поразки від «Детройта», щоб ще раз не оступитися проти «зливного» клубу.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.