Чемпіона НБА в складі “Голден Стейт” звільнили з телебачення після недавнього резонансного скандалу

Чемпіона НБА в складі "Голден Стейт" звільнили з телебачення після недавнього резонансного скандалу 1 - basket.com.ua

Чемпіон НБА 2017 року в складі “Голден Стейт Ворріорз” Метт Барнс звільнений з телеканалу NBC Sports після недавнього скандалу.

Рішення було ухвалено після появи відео, на якому Барнс погрожував коментатору шкільного баскетбольного матчу.

“Я просто кричав на суддів. Я кричав на суддів у коледжі протягом усієї моєї 15-річної кар’єри в НБА. Я треную шкільну команду влітку, у мене хлопці у старшій школі і підростає п’ятирічна дитина, так що я ще багато кричатиму на суддів. Щодо цього конкретного інциденту, то моя єдина помилка в тому, що я поклав руку на плече коментатора. Багато хто каже, що я схопив його чи ще чогось. Але я просто поклав руку йому на плече, ніби розмовляв із сином. Потім він сказав мені сидіти на дупі рівно. Тож у нас почалася суперечка. Та й торкатися його було неправильно. Але я хочу чітко заявити, що думка про мене як про людину, яка б’є інших, є невірною. Я не налітав на цього парубка. Не врізався в нього і не душив. Нічого подібного. Просто поклав руку на плече”, – пояснив свою поведінку Барнс.

Коментатор матчу Джейк Ленсер, якому погрожував Барнс, заперечує будь-яку грубість зі свого боку.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.