Гравець “Детройта” вдарив суперника по обличчю перед матчем НБА

Гравець "Детройта" вдарив суперника по обличчю перед матчем НБА 1 - basket.com.ua

Форвард “Детройт Пістонс” Айзея Стюарт влаштував бійку з форвардом “Фінікс Санс” Дрю Юбенксом перед матчем регулярного чемпіонату НБА.

У підтрибунному приміщенні арени “Санз” Footprint Center Стюарт вдарив Юбенкса по обличчю в район щелепи, перед цим гравці штовхалися. Гравців зупинили поліцейські, викликані на місце події. Стюарт залишив арену із працівниками “Детройта”, клуб проводить власне розслідування інциденту. НБА проаналізує відео бійки і прийме рішення щодо покарання гравців.

“Ми знаємо про те, що трапилося між Айзеєю Стюартом та Дрю Юбенксом перед матчем. Наразі ми збираємо інформацію про те, що спровокувало інцидент, і донесемо її до НБА та місцевої влади”, – вказано у заяві клубу.

“Атака на Дрю Юбенкса була нічим не спровокована. Такі прояви насильства є неприпустимими. Ми, безумовно, підтримуємо Дрю та працюватимемо з місцевими правоохоронними органами та НБА”, – говориться в заяві “Санз”.

Конфлікт між гравцями міг статися через те, що ще в матчі 5 листопада між клубами Стюарт і Юбенкс поводилися агресивно і лаялися протягом усієї гри. Головний тренер “Детройта” Монті Вільямс розповів, що йому відомо, які слова на адресу Стюарта могли спровокувати агресію. Він сказав, що заява “Фінікса” про те, що інцидент нічим не спровокований є безвідповідальною.

Юбенкс відіграв 18 хвилин і набрав 6 очок, 8 підбирань, 2 перехоплення та 2 блок-шоти, допомігши “Санз” перемогти “Пістонс” (116:100).

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.