Дреймонд Грін жорстко висловився про Юсуфа Нуркича, за удар якого отримав безстрокову дискаліфікацію

Дреймонд Грін жорстко висловився про Юсуфа Нуркича, за удар якого отримав безстрокову дискаліфікацію 1 - basket.com.ua

Форвард “Голден Стейт Ворріорз” Дреймонд Грін критично висловився про центрового “Фінікс Санз” Юсуфа Нуркича. 12 грудня Грін отримав безстрокову дискваліфікацію від НБА за удар Нуркича по обличчю і проходив реабілітацію у психологів. Під час недавньої зустрічі Дреймонд і Юсуф продовжили конфронтацію, після чого центровий “Санз” сказав, що форвард “Ворріорз” “нічому не навчився і не заслуговує на другий шанс”.

“Малюк намагається виконати щось під кільцем, продавити мене, виконує жахливий гак і набирає шосте очко у грі, яке стало для нього останнім. І вирішує відсвяткувати все це жестом “надто маленький”, стукає руками по паркету. Якщо чесно, ти просто недостатньо добрий для того, щоб робити подібні речі.

А потім він ставить під питання мої особисті якості. Що за боягуз. Він ставить під сумнів мої особисті якості після програного матчу, в якому його знищили. Ти можеш після такого обговорювати лише те, як тебе покарали на майданчику. Що за ганьба. І вони ще хочуть перемагати із цим хлопцем.

Правду кажучи, я як чотириразовий чемпіон і учасник Матчу зірок мав знищити тебе на майданчику. Ти сумно відомий як людина, яку обміняли, щоб не заважати Ніколі Йокичу стати тим, ким він став. Нуркич і Кевін Дюрант вже ставили під сумнів мої якості й раніше. Все це було проявом боягузливості”, – сказав Грін.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.