Лень в гостях у кризового суперника, Дончич проти кращої команди Заходу: прев’ю матчів НБА 1 лютого

Лень в гостях у кризового суперника, Дончич проти кращої команди Заходу: прев'ю матчів НБА 1 лютого 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Кліпперс»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (9-37) видав серію з двох перемог над «Детройтом» і «Сан-Антоніо». «Візард» чекає зустріч з більш серйозним суперником, тому подвигів від Дені Авдії, Джордана Пула, Кайла Кузми, Марвіна Беглі і Таюса Джонса навряд чи слід очікувати. «Кліпперс» (30-15) проводять виснажливе турне по Сходу. Тим не менш, у Джеймса Хардена, Пола Джорджа і Кавая Леонарда достатньо класу, щоб без особливих проблем здобути для «Лос-Анджелеса» позитивний результат в столиці.

«Клівленд» – «Детройт»
Початок: 02:00

«Клівленд» (28-16) виграв 10 з останніх 11 матчів. У «Кавальєрс» відновилися після травм Еван Моблі і Даріус Гарленд, які здатні якісно допомогти Доновану Мітчеллу, Карісу Леверту, Максу Струсу і зробити команду Джей Бі Бікерстаффа  ще більш небезпечною. «Детройту» (6-40) мало що світить в Огайо. У «Пістонс» немає мотивації. Навіть якщо вона раптово з’явиться, Джейлен Дюрен. Осар Томпсон, Боян Богданович, Кейд Каннінгем і компанія навряд чи спроможні перекидати суперника, який набрав солідний хід.

«Шарлотт» – «Чикаго»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (10-35) зазнав 4 поразок поспіль. Ламело Болл, Майлз Бріджес, Пі Джей Вашингтон зараз в значній мірі грають на особисту статистику. «Хорнетс» повинні ще більш активно «зливати» залишок сезону після обміну Террі Розіра в «Маямі». «Чикаго» (22-26) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Торонто» (107:118). Несподівана поразка «Буллз», однак вона ні на що не вплинула. Демар Дерозан, Нікола Вучевич, Кобі Вайт через слабкість конкурентів можуть ще довго втрачати очки, при цьому втримуючи команду Біллі Донована в плей-ін Східної конференції.

«Маямі» – «Сакраменто»
Початок: 02:30

«Маямі» (24-23) програв 7 матчів підряд. У «Хіт» серйозна криза, яку не допомагає вирішити обмін Террі Розіра і відновлення від травми Хайме Хакеса. Джиммі Батлер. Бем Адебайо і Тайлер Хірро стали значно гірше грати на обох кінцях паркету. «Сакраменто» (27-18) видав серію з 4 перемог. Кіган Мюррей, Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Харрісон Барнс їдуть у Флориду для її продовження. Цілком ймовірно, «Кінгз» вдасться виконати задумане. Можливо, заради збереження свіжості лідерів хвилини отримає резервний центровий Олексій Лень, якого головний тренер гостей Майк Браун останнім часом не випускав на майданчик.

«Міннесота» – «Даллас»
Початок: 03:00

«Міннесота» (33-14) переграла у гостях «Оклахому» (107:101) і знову одноосібно очолила Західну конференцію. Лідери «Тімбервулвз» Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер і Ентоні Едвардс не мають права зупинятися. «Даллас» (26-21) потенційно здатен створити проблеми команді Кріса Фінча. «Маверікс» надто залежні від Луки Дончича. Підопічні Джейона Кідда будуть претендувати на перемогу, якщо  словенцю якісно допоможуть Дерек Лайвлі, Джош Грін, Тім Хардвей та інші рольовики.

«Оклахома» – «Денвер»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (32-15) має швидко прийти до тями після поразки від «Міннесоти» (101:107), яка не дозволила команді Марка Дейгнолта стати лідером Заходу. Молоді зірки «Тандер» Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен і Джош Гідді чекають в гості «Денвер» (33-15), який також обійшов їх. «Наггетс» набрали хорошу форму. Нікола Йокич домінує, Аарон Гордон, Майкл Портер, Кентавіус Колдвелл-Поуп непогано йому допомагають. На стороні «Оклахоми» домашній паркет, але «Денверу» можна віддати перевагу в плані психологічного стану.

«Сан-Антоніо» – «Орландо»
Початок: 03:00

«Сан-Антоніо» (10-37) нещодавно здобув дві перемоги. Вдома «Сперс» теоретично здатні порадувати власних фанатів, однак навряд чи найближчим часом слід очікувати подвигів від Віктора Вембаньями, Келдона Джонсона, Девіна Вассела і Джеремі Сохана. «Орландо» (24-23) постарається скористатися не найвищою мотивацію команди Грега Поповича. «Меджик» виглядають невпевнено, однак Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Коул Ентоні як мінімум проти аутсайдерів більш-менш стабільно набирають очки.

«Х’юстон» – «Нью-Орлеан»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (22-24) намагається повернутися в зоні плей-ін Заходу. Серія ігор «Рокетс» вдома має в цьому допомогти, оскільки на очах власних вболівальників Альперен Шенгюн, Фред Ванвліт і Діллон Брукс виступають значно впевненіше. «Нью-Орлеан» (26-21) програв три матчі поспіль, але в цілому є грізним суперником для господарів. Лідери «Пеліканс» Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем і Сі Джей Макколум, скоріш на все, серйозно налаштуються на гру в Техасі.

«Бруклін» – «Фінікс»
Початок: 03:30

«Бруклін» (19-27) виграв два попередні матчі проти «Юти» і «Х’юстона». Невідомо, скільки триватиме підйом «Нетс». Раніше Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді, Ніколас Клекстон, Кем Томас грали так, ніби «зливають» сезон. «Фінікс» (27-20) завершує виснажливе турне по Сходу. Лідер «Санз» Кевін Дюрант відмовився від триб’ют відео від «Нетс», в складі яких виступав ще в першій половині минулого сезону. Дюрант, Девін Букер, Юсуф Нуркич збираються зосередитися на матчі, в якому їм цілком по силам виграти на класі.

«Портленд» – «Мілвокі»
Початок: 05:00

«Портленд» (14-33) ні на що не претендує в цьому сезоні. Тим не меш, талант лідерів «Трейл Блейзерс» Анферні Саймонса, Джеремі Гранта, Деандре Ейтона, Скута Хендерсона достатньо високий, щоб іноді влаштовувати апсети фаворитам, навіть контендерам рівня «Мілвокі» (32-15). «Бакс» не повинні недооцінювати суперника, інакше у команди Дока Ріверса виникнуть проблеми. Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард і Кріс Міддлтон мають врахувати досвід свого конкурента за друге місце на Сході «Філадельфії», яка пару днів тому без шансів програла в Орегоні (104:130).

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.