“Фінікс” йде за 8 перемогою поспіль, Док Ріверс дебютує в “Мілвокі”: прев’ю матчів НБА 27 січня

"Фінікс" йде за 8 перемогою поспіль, Док Ріверс дебютує в "Мілвокі": прев'ю матчів НБА 27 січня 1 - basket.com.ua

«Атланта» – «Даллас»
Початок: 02:00

«Атланта» (18-26) дозволяє собі багато програвати і при цьому втримується в зоні плей-ін Східної конференції через слабкість конкурентів. Серія поразок «Хоукс» складає три матчі. Трею Янгу, Деджонте Мюррею, Деандре Хантеру буде складно перервати її проти «Далласа» (24:20). «Маверікс» також поступалися тричі поспіль, але в цілому підопічні Джейсона Кідда демонструють більш якісну гру. Лука Дончич і Кайрі Ірвінг повинні знайти свій ритм після травм, а це є лише питанням часу.

«Індіана» – «Фінікс»
Початок: 02:00

«Індіана» (25-20) проведе «бек-ту-бек» після гри з «Філадельфією» (1346122). Паскаль Сіакам оформив трипл-дабл (26 очок, 13 підбирань, 10 передач). Майлз Тернер (20 очок, 9 підбирань), Ендрю Нембард (19 очок, 8 передач), Аарон Несміт (16 очок, 8 підбирань) непогано йому допомогли. «Пейсерз» на фоні втоми чекають в гості «Фінікс» (26-18), який виграв 7 останніх матчів. Лідери «Санз» Кевін Дюрант, Девін Букер і Бредлі Біл постараються скористатися не найкращим функціональним станом господарів, щоб продовжити серію.

«Шарлотт» – «Х’юстон»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (10-32) віддав Террі Розіра і отримав Кайла Лоурі з «Маямі». Це не вплине на конкурентоздатність «Хорнетс». Більш того, команда Стіва Кліффорда може викупити контракти Лоурі і Гордона Хейворда, що свідчить про намір активно «зливати» залишок сезону. «Х’юстон» (20-23) намагається повернутися в зону плей-ін Західної конференції. Поки Альперен Шенгюн, Діллон Брукс, Фред Ванвліт далекі від цілі. «Рокетс» особливо вразливі на виїзді, де ризикують втратити очки навіть проти відвертих аутсайдерів.

«Торонто» – «Кліпперс»
Початок: 02:30

«Торонто» (16-28) має серію з трьох поразок. Ар Джей Барретт, Скотті Барнс, Денніс Шрьодер навряд чи сильно хочуть перервати її. «Репторс» зіткнуться з «Кліпперс» (28-14), у яких все набагато краще з мотивацією. «Лос-Анджелес» реально може поборотися за перше місце на Заході, тому Кавай Леонард, Джеймс Харден, Пол Джордж їдуть в Канаду з наміром здобути позитивний результат, що їм цілком під силу.

«Мемфіс» – «Орландо»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (17-27) виграв два останніх матчі проти «Торонто» і «Маямі». Стабільності від «Гріззліз» очікувати не варто, але Джарен Джексон, Санті Альдама, Люк Кеннард іноді здатні влаштувати апсет номінально більш сильним опонентам. «Орландо» (23-21) випав з зони плей-ін Сходу. «Меджик» буде дуже складно туди повернутися, навіть після відновлення від травми Франца Вагнера. Команда Джамала Мозлі втратила ритм, який був на початку сезону і поки далека від його повернення.

«Мілвокі» – «Клівленд»
Початок: 03:00

«Мілвокі» переграв «Клівленд» (126:116) вдома пару днів тому. «Бакс» проводили перший матч після несподіваної відставки Едріана Гріффіна з посади головного тренера і перервали серію «Кавальєрс» з 8 перемог. «Мілвокі» призначив Дока Ріверса на місце Гріффіна. Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Кріс Міддлтон на короткій дистанції повинні надихнутися зміною тренера. Цілком можливо, їм ще раз вдасться перекидати Донована Мітчелла, Макса Струса і Каріса Леверта, хоча лідери гостей перебувають в доволі хорошій формі.

«Нью-Орлеан» – «Оклахома»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (26-18) тримається в топ-6 Заходу. Позиції «Пеліканс» не можна назвати надто надійними. Сі Джей Макколлум, Зайон Вільямсон, Йонас Валанчюнас, Брендон Інгрем повинні брати очки вдома, щоб не опуститися нижче. «Оклахома-Сіті» (31-13) виграла чотири попередні матчі і бореться з «Міннесотою» за лідерство в конференції. Лідерам «Тандер» Шею Гілджес-Александру, Чету Холмгрену, Джейлену Вільямсу і Джошу Гідді буде непросто продовжити вдалу серію в Луїзіані, але у випадку належної концентрації підопічні Марка Дейгнойлта здатні впоратися з завданням.

«Сан-Антоніо» – «Портленд»
Початок: 04:30

«Сан-Антоніо» (8-36) і «Портленд» (13-31) – головні аутсайдери Західної конференції. «Сперс» мають трохи гірший баланс в таблиці, ніж «Трейл Блейзерс». Це мало що значить, оскільки протистояння «зливних» команд завжди непередбачувані. Хоча класу і досвіду у лідерів гостей Джеремі Гранта, Малкольма Брогдона, Скута Хендерсона, Анферні Саймонса в цілому трохи більше, ніж у молодих талантів «Сперс» Віктора Вембаньями, Джеремі Сохана і Девіна Вассела.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.