Дончич проти Дюранта, “Голден Стейт” повертається після тривалої перерви: прев’ю матчів НБА 25 січня

Дончич проти Дюранта, "Голден Стейт" повертається після тривалої перерви: прев'ю матчів НБА 25 січня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Міннесота»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (7-35) зазнав 4 поразок поспіль. Це не та серія, після якої «Візардс» відчайдушно боротимуться за перемогу. Скоріш за все, Марвін Беглі, Таюс Джонс, Кайл Кузма, Джордан Пул вийдуть на паркет розслабленими. «Міннесота» (30-13) втратила очки в минулій грі з «Шарлотт» (125:128), не зважаючи на 62 очки Карла-Ентоні Таунса. Команда Кріса Фінча тепер ділить лідерство на Заході з «Оклахомою». «Тімбервулвз» отримали хороший урок. Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс навряд чи знову програють аутсайдеру.

«Детройт» – «Шарлотт»
Початок: 02:00

«Детройт» (4-39) і «Шарлотт» (10-31) знаходяться на дні таблиці Сходу разом з «Вашингтоном». «Пістонс» грають жахливіше. Айзея Стюарт, Кейд Каннінгем, Осар Томпсон навіть доводили до антирекордних в історії НБА 28 поразок поспіль. Справи «Хорнетс» краще, але не глобально. Команда Стіва Кліффорда ризикує програти будь-якому супернику. «Шарлотт» обміняв Террі Розіра в «Маямі» на Кайла Лоурі, що свідчить про намір більш активно «зливати» у другій половині сезону. Шанси в цій парі приблизно 50 на 50.

«Маямі» – «Мемфіс»
Початок: 02:30

«Маямі» (24-19) виміняв Террі Розіра з «Шарлотт», віддавши Кайла Лоурі. «Хіт» отримали сильного скорена, який повинен серйозно допомогти Джиммі Батлеру, Бему Адебайо і Тайлеру Хірро. «Мемфіс» (16-27) періодично здобуває перемоги, незважаючи на епідемію травм. Джарен Джексон, Люк Кеннард, Санті Альдама теоретично здатні створити проблеми «Маямі», хоча поразка «Гріззліз» у Флориді є більш вірогідним сценарієм.

«Мілвокі» – «Клівленд»
Початок: 03:00

«Мілвокі» (30-13) несподівано звільнив головного тренера Едріана Гріффіна. Все-таки «Бакс» йдуть на другому місці в Східній конференції, а Деміан Ліллард і Янніс Адетокумбо хоч і достатньо пограли разом, але ще не досягли піку взаєморозуміння. «Клівленд» (26-15) має серію з 8 перемог. Лідери «Кавальєрс» Донован Мітчелл, Макс Струс, Каріс Леверт, Джарретт Аллен здатні нав’язати боротьбу «Мілвокі», який невідомо як виглядатиме після відставки тренера.

«Х’юстон» – «Портленд»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (20-22) випав в зони плей-ін Західної конференції. «Рокетс» перестали стабільно здобувати результат навіть вдома. Діллон Брукс, Альперен Шенгюн, Джейлен Грін, Фред Ванвліт ніяк не повернуть минулу впевненість. «Портленд» (12-31) частково може допомогти команді Іме Удоки. «Трейл Блейзерс» нещодавно двічі виграли на власному паркеті. Тепер мотивація Малкольма Брогдона, Джеремі Гранта, Скута Хендерсона, Анферні Саймона повинна суттєво впасти, особливо на виїзді.

«Даллас» – «Фінікс»
Початок: 03:30

«Даллас» (24-19) намагається повернутися в топ-6 Заходу, звідки випав під час травм Кайрі Ірвінга і Луки Дончича. Зірки відновилися, хоча злагодженості в діях «Маверікс» поки не так багато. «Фінікс» (25-18) здобув 6 перемог поспіль і увірвався в зону плей-офф. Чудову форму набрав Кевін Дюрант. Девін Букер, Бредлі Біл, Юсуф Нуркич також виступають солідно. «Санз» буде дуже важко в Техасі, але продовжили вдалу серію команда Френка Вогеля цілком здатна.

«Сан-Антоніо» – «Оклахома»
Початок: 04:30

«Сан-Антоніо» (8-35) з прийнятною різницею поступився «Філадельфії» (123:133), хоч і дозволив лідеру суперників Джоелу Ембііду набрати 70 очок. Нічого критичного для «Сперс» не сталося, окрім певного падіння престижу захисної системи Грега Поповича. Віктор Вембаньяма, Девін Вассел, Джеремі Сохан чекають на зустріч з черговим сильним суперником. «Оклахома-Сіті» (30-13) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Портлендом» (111:109). «Тандер» важко здолали аутсайдера і тепер ділять перше місце з «Міннесотою». Якість гри підопічних Марка Дейгнолта викликала питання. Можливо, Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен, Джейлен Вільямс зіткнулися з занадто великим тиском в даний момент, тому мали проблеми навіть проти «зливного» суперника.

«Голден Стейт» – «Атланта»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (18-22) не грав майже півтора тижні через смерть Деяна Мілоєвича, асистента головного тренера команди Стіва Керра. Дреймонд Грін, Стефен Каррі, Клей Томпсон мали багато часу на відпочинок. «Ворріорз» зі свіжими силами повинні виправляти плачевне турнірне становище. «Атланта» (18-25) залишається вкрай нестабільною командою. Трей Янг, Клінт Капела, Деджонте Мюррей чергують перемоги з поразками. У вдалий день «Хоукс» здатні поборотися за перемогу в Каліфорнії, хоча значно частіше підопічні Квіна Снайдера розчаровують власних фанатів.

0

Автор публікації

Офлайн 54 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.